Στο «Δελφινάριο» έφθασε, πριν από λίγη ώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να παρακολουθήσει την κωμική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με τον επίκαιρο χιουμοριστικό τίτλο «Dettolμη και Γοητεία».
Ο Νίκος Χαρδαλιάς, με την σύζυγό του και τις δύο κόρες του, κατέφθασαν στο «Δελφινάριο» φορώντας μάσκες
Λίγες ώρες μετά την επίσημη ενημέρωση για την πορεία της εξέλιξης του κορωνοϊού στη χώρα μας, στην οποία επανήλθε σήμερα και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κατευθύνθηκε προς το Φάληρο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις δύο κόρες του, Δήμητρα και Ιωάννα.Να σημειωθεί πως σύσσωμη η οικογένεια Χαρδαλιά, η οποία είχε προκληθεί στην παράσταση, φορούσε μάσκες δίνοντας το καλό παράδειγμα.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή αφού αποτελεί έναν από βασικούς χαρακτήρες που υποδύεται στη σκηνή.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.