«Άγριες Μέλισσες»: Οι τρεις πρωταγωνιστές που δεν θα παραμείνουν στο Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες»: Οι τρεις πρωταγωνιστές που δεν θα παραμείνουν στο Διαφάνι

Οι ανατροπές στις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς θα ''εξαφανίσουν'' τρεις ήρωες

agries-melisses
Ο νέος δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1«Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο με κάποιες επικείμενες αλλαγές. Οι ανατροπές στις εξελίξεις θα οδηγήσουν τρεις ήρωες εκτός της διανομής.

Giannis_Stankoglou

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θα συνεχίσει για πολλά επεισόδια στη σειρά. Σε συνέντευξή του ο «Θωμάς Κυπραίος» της σειράς έχει επιβεβαιώσει ότι η αποχώρησή του δεν θα αργήσει και θα έχει σεναριακό άλλοθι. «Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα» είχε δηλώσει ο ίδιος τον Ιούνιο στο περιοδικό “Τηλεθεατής”.


theodosia

Άλλο ένα πρόσωπο που αποχωρεί από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία. Το τελευταίο επεισόδιο που θα συμμετέχει θα παιχτεί στην αρχή της επόμενης σεζόν, με την ουσιαστική ολοκλήρωση του 1ου κύκλου της σειράς. Η Θεοδοσία, αφού πάρει εκδίκηση από την Ελένη, με το γράμμα που ανακάλυψε και που την καταδεικνύει ως δολοφόνο του Σέργιου, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι.

kleomenis-1


Κλείσιμο
Τέλος, και ο Θανάσης Κουρλαμπάς ο «Κλεομένης» της σειράς δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη για πολύ καιρό ακόμα. Ο ηθοποιός θα συμμετέχει σε σειρά της ΕΡΤ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η αποχώρηση του από τις «Αγριες Μέλισσες».

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Μύκονο συγχρωτίζονται ακόμη και στα κλειστά μπαρ - Δείτε βίντεο να χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλον

Μαντώ Γαστεράτου: Το ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

Νέο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στις Σέρρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης