Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Στην καραντίνα τσακωνόμουν με τις καρέκλες

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Στην καραντίνα τσακωνόμουν με τις καρέκλες

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φλΕΡΤαρει στην παρέα μας
Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί ο ανθρώπινος παράγων είναι αυτός που δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις. Δηλαδή εγώ μπορεί να τα λέω πάρα πολύ ωραία στη συνέντευξη, όταν θα έχεις όμως μια σχέση, πέραν των φιλικών σχέσεων, τα πράγματα ζορίζονται. Γιατί εγώ πια έχω ξεκαθαρίσει τον σκοπό της ζωής μου και ένα από τα βασικά για να είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να ταιριάζετε στον σκοπό σας. Να μη θέλω εγώ να γυρίσω τον κόσμο και πίσω να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος περιμένει στο σπίτι».

«Μου έχει συμβεί και δεν πήγε καλά γιατί είχε άλλα στο μυαλό του εκείνος. Οπότε ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που πρέπει να ταιριάζουν και τα ενδιαφέροντα σας και ο σκοπός που έχετε στη ζωή», πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η δημοφιλής ηθοποιός. «Τελευταία, λέω πως, εκπαιδεύω τον εαυτό μου για να περάσουμε καλά μαζί. Και γελάω πάρα πολύ με τον εαυτό μου! Δεν θα φτάσω, όμως, να ‘μαι μια τρελή, να μιλάω μόνη με τις καρέκλες! Γιατί τσακωνόμουν μες στην καραντίνα με τις καρέκλες ενώ έπρεπε με κάποιον να υπάρχει αυτό το μοίρασμα, η διάδραση. Αλλιώς δεν υφίσταται μια σχέση και αυτό μου έλειψε στην καραντίνα. Παρ’ όλο που ήμουν με την κάμερα ανοιχτή και μιλούσα με όλο τον κόσμο, μου έλειψε η ζωντανή επικοινωνία και θα έπρεπε να λείπει σε όλους μας.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φλΕΡΤαρει στην παρέα μας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης