Έβαλε το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της και πήγε παραλία. Ο λόγος για την Δωροθέα Μερκούρη η οποία μετά την καραντίνα απολαμβάνει το καλοκαίρι. Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πιο συγκεκριμένα, η Δωροθέα Μερκούρη επέλεξε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα από την παραλία όπου εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό! «Είμαστε ακόμα διακοπές στην πόλη αλλά βρίσκω έναν παράδεισο να κάνω το μπάνιο μου», σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσίευση!
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.