Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι Ντεπ έσκισε το νυχτικό μου και γέμισε τους τοίχους με αίματα»

Μεταξύ άλλων, η 34χρονη ηθοποιός αρνήθηκε ότι έκοψε το δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η κατάθεση της Άμπερ Χερντ στο Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της δίκης του Τζόνι Ντεπ εναντίον της εφημερίδας Sun, που σε πρωτοσέλιδο της ανέφερε πώς ο ηθοποιός κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του.

Η ηθοποιός, σήμερα, περιέγραψε τι συνέβη μετά τον καβγά στην Αυστραλία, στον οποίο ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να τραυμάτισε το δάχτυλό του.  Η Αμπερ Χερντ περιέγραψε μία «παρανοϊκή» κατάσταση, αφού οπως ισχυρίστηκε όταν επέστρεψε, μετά τον καβγά τους - στην έπαυλη που έμεναν στην Αυστραλία, οι τοίχοι ήταν γεμάτοι αίματα, το νυχτικό της κομμένο σε κομμάτια, ενώ είπε πως ο ηθοποιός είχε λερώσει με κρέας και φαγητό το σπίτι. 

Η ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κατά τη διάρκεια του καβγά της με τον Τζόνι Ντεπ του έκοψε το δάχτυλο. Η Αμπερ Χερντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο Χολιγουντιανός σταρ την είχε κρατήσει όμηρο για τρεις ημέρες στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015 και ότι τραυμάτισε το χέρι του γιατί της πετούσε «σαν χειροβομβίδες» μπουκάλια μπύρας. Η ηθοποιός κατηγορεί τον 57χρονο «Πειρατή της Καραϊβικής» για τουλάχιστον 14 περιπτώσεις κακοποίησης.

Από την πλευρά του, σχετικά με το περιστατικό στην Αυστραλία, ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε ότι έκοψε το δάχτυλό του όταν κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας με την Άμπερ Χερντ, εκείνη του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα το οποίο απέκρουσε με το χέρι του. «Του έριξα για να γλιτώσω απο τα χτυπήματα του» υποστήριξε η 34χρονη.

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ κατηγόρησαν την Αμπερ Χερντ ότι είχε σβήσει τσιγάρο στο μάγουλο του πρώην συζύγου της με εκείνη να απαντά ότι το έκανε ο ίδιος στον εαυτό του. «Το έκανε ακριβώς μπροστά μου, συχνά έκανε τέτοια πράγματα» ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η ηθοποιός.

Στο δικαστήριο η Άμπερ Χερντ κατέθεσε και συνομιλίες που είχε με τη μητέρα της στο διαδίκτυο, στις οποίες ζητάει τη βοήθεια της γράφοντας ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι τρελός και πως φοβάται να επιστρέψει στο σπίτι για να μην τη χτυπήσει. 


Ειδήσεις σήμερα:

NYT: Η Αγία Σοφία πολιτικό εργαλείο στα χέρια ενός αυταρχικού ηγέτη

Ηχηρό μήνυμα Μακρόν: Όσοι παραβιάζουν τις θαλάσσιες ζώνες πρέπει να υφίστανται κυρώσεις

Πάιατ: Το Καστελόριζο έχει την ίδια υφαλοκρηπίδα και δικαιώματα ΑΟΖ όπως κάθε περιοχή στην ηπειρωτική χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr