«Άγριες Μέλισσες»: Η κυρα - Ρίζω έκανε εντατικά ‘’μαθήματα’’ για να ξεγεννήσει τη Δρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

«Άγριες Μέλισσες»: Η κυρα - Ρίζω έκανε εντατικά ‘’μαθήματα’’ για να ξεγεννήσει τη Δρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περίφημη σκηνή του φετινού φινάλε της σειράς

droso_agries_melisses
Για τη συγκλονιστική σκηνή της γέννας της Δρόσως που προβλήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη Καρακάση, η κυρα - Ρίζω της σειράς, αποκάλυψε μέσω instagram ότι ζήτησε βοήθεια από δύο μαίες που της έδωσαν όλες τις οδηγίες, προκειμένου να πείσει καλύτερα στον ρόλο της.

Mάλιστα η μία μαία ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 16/07

Η ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή της: «Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτές τις δυο υπέροχες κύριες!!!! Όταν διάβασα τις σκηνές της γέννας της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες ζήτησα από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή το τηλέφωνο της μαίας τους. Η υπέροχη Elda Lati μου άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και μου έδειξε ό,τι έπρεπε να κάνω για να υπηρετήσω όσο πιο σωστά το κείμενο.

Η Elsa μου μίλησε για το ΣΠΙΤΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και την Gianna Basilaki Midwife. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και το τεράστιο έργο που πραγματοποιεί. Αξίζει πραγματικά να το ψάξετε. Αυτές οι δυο κύριες ήταν εκεί για ό,τι τους ζητούσα, όποια χαζή απορία, οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τη μαία Μαρία Καρακώστα που ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος του τοκετού. Ελπίζω να μη σας έκανα ρεζίλι!!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θελω να πω μεγάλο ευχαριστώ σ’αυτες τις δυο υπέροχες κύριες!!!!Οταν διάβασα τις σκηνές τις γεννας της Δρωσως στις «Αγριες Μελισσες»ζήτησα απο τον Vangelis Alexandris το τηλέφωνο της μαίας τους. Η υπέροχη Elda Lati μου άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και μου έδειξε ο,τι έπρεπε να κάνω για να υπηρετήσω οσο πιο σωστά το κείμενο. Elsa μου μίλησε για το ΣΠΙΤΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και την Gianna Basilaki Midwife. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και το τεράστιο έργο που πραγματοποιεί.Αξιζει πραγματικά να το ψάξετε. Αυτές οι δυο κύριες ήταν εκεί για ο,τι τους ζητούσα,οποια χαζή απορία οποιαδήποτε στιγμή. Επισης θελω να ευχαριστήσω και τη μαια Μαρια Καρακωστα που ήταν μαζι μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος του τοκετού. Ελπιζω να μη σας εκανα ρεζίλι!!!!😘#actress #actresslife #agriesmelisses #ant1tv #lovemyjob @ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Karakasi (@elenikarakasi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης