Στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, στις 18 Ιουλίου 2014, είχε γίνει ο μυστικός γάμος της Βίκυς Καγιά και του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά.
Σήμερα η ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα της Μπιάνκα, έγγραψε στο instagram: «Παρίσι 18/7/2014. Χαρούμενη επέτειο άντρα της ζωής μου, Ηλία Κρασσά. Ο χρόνος τρέχει όταν είσαι ερωτευμένος», δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπό τους από τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, λίγο μετά τη γαμήλια τελετή.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.