Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ: Εκείνος μόνος σε πανάκριβη σουίτα - Εκείνη «ξεσαλώνει» στο νυχτερινό Λονδίνο

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ: Εκείνος μόνος σε πανάκριβη σουίτα - Εκείνη «ξεσαλώνει» στο νυχτερινό Λονδίνο

Μοναχικά περνά τις μέρες του στο Λονδίνο ο Τζόνι Ντεπ σε αντίθεση με την πρώην σύζυγό του, που μαζί με την παρέα της απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της βρετανικής πρωτεύουσας - Ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε πως η Άμπερ Χερντ δεν του έδινε τα φάρμακα της αποτοξίνωσης

depp_heard
Τρίτη κατά σειρά μέρα σήμερα της εκδίκασης της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της εταιρείας News Group Newspapers, που εκδίδει την εφημερίδα Sun και του εκδότη Νταν Γούτον, για άρθρο του 2018, στο οποίο το βρετανικό έντυπο υποστήριζε πως ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ χτυπούσε την νεαρή σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Η 34χρονη ηθοποιός έχει μεταβεί στη βρετανική πρωτεύουσα μαζί με την αδελφή της και φίλες της καθώς αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της εφημερίδας. Από την πλευρά του «Πειρατή της Καραϊβικής», αναμένεται να καταθέσουν οι πρώην σύντροφοί του, Βανέσα Παραντί και Γουινόνα Ράιντερ.

Η πολύκροτη δίκη άρχισε την Τρίτη με την κατάθεση του Τζόνι Ντεπ για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον εθισμό στο αλκοόλ και στις ουσίες, αλλά, ο ηθοποιός αρνήθηκε σθεναρά πως χτυπούσε την Άμπερ Χερντ. Αντίθετα, υποστήριξε πως εκείνη ήταν βίαιη απέναντί του και αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο του 2015 στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας τον τραυμάτισε στο δάχτυλο με ένα μπουκάλι βότκα, όταν άκουσε τηλεφωνική συνομιλία με τους δικηγόρους του για προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ο Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε «το πιο βάναυσο πράγμα που έχει κάνει ποτέ η Άμπερ Χερντ»

Ο ίδιος, σήμερα κατά την εξέτασή του στο δικαστήριο από την δικηγόρο της Sun, Σάσα Βας, κατέθεσε πως το 2014 ταξίδεψε μαζί με την Άμπερ Χερντ στο ιδιόκτητο νησί του στις Μπαχάμες με σκοπό να αποτοξινωθεί πριν από τον γάμο τους, που τελέστηκε το 2015. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, η Χερντ δεν του έδινε τα φάρμακα της αποτοξίνωσης με αποτέλεσμα εκείνος «να κλαίει στο πάτωμα σαν μικρό παιδί». Ο Ντεπ υποστήριξε πως έτρεμε και είχε κράμπες στο στομάχι και περιέγραψε την πράξη της Χερντ ως «ένα από τα πιο βάναυσα πράγματα που έχει κάνει αυτή ποτέ».

Η δίκη στο Ανώτατο δικαστήριο αναμένεται να έχει διάρκεια τρεις εβδομάδες και ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ μέχρι σήμερα περνά τον χρόνο του μοναχικά σε πανάκριβη σουίτα ξενοδοχείου ενώ αντίθετα, η Άμπερ Χερντ ξενυχτά με την παρέα της στα κλαμπ του νυχτερινού Λονδίνου. Μετά το δικαστήριο, ο Ντεπ απομονώνεται στη χλιδάτη σουίτα, που κοστίζει 2.235 ευρώ τη βραδιά, παραγγέλνει φαγητό από το room service και τρώει μόνος ενώ στις 11 πηγαίνει για ύπνο για να σηκωθεί νωρίς το επόμενο πρωί και να παραστεί στη δικαστική αίθουσα.

Αντίθετα, η Άμπερ Χερντ με την παρέα της, που αποτελείται από δύο εντυπωσιακές δικηγόρους, φίλες της και την αδελφή της, Γουίτνι, έχει «συλληφθεί» από τον φωτογραφικό φακό των Βρετανών παπαράτσι να επισκέπτεται καταστήματα για ψώνια και να διασκεδάζει σε κλαμπ. Την Τετάρτη το βράδυ η Χερντ και η παρέα της διασκέδασαν στο ακριβό κλαμπ Oswald's στην αριστοκρατική περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, όσο διαρκεί η δίκη ο Τζόνι Ντεπ απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με άλλα άτομα και να συζητά για την υπόθεση και όπως υποστηρίζει ο βρετανικός Τύπος, ο διάσημος ηθοποιός αυτές τις ημέρες δεν έχει πάρει τηλέφωνο, ούτε τα δύο αγαπημένα του παιδιά, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Βανέσα Παραντί, την 21χρονη Λίλι Ρόουζ και τον 18χρονο Τζον Κρίστοφερ.

Η «ομάδα» της Άμπερ Χερντ, εκτός από την αδελφή της, αποτελείται από τη φίλη της Μπιάνκα Μπούτι, την Αμερικανίδα δικηγόρο Ελέιν Μπρέντεχοφτ, την βοηθό της Σάρα και την Βρετανίδα νομική της σύμβουλο Τζένιφερ Ρόμπινσον, δικηγόρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και συνήγορο του Τζούλιαν Ασάνζ.

Ειδήσεις σήμερα

Όλες οι αλλαγές στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Κίνητρα για «καθαρά» ΙΧ, επαναπατρισμό κεφαλαίων και επενδύσεις

Αποπλάνηση μαθητριών σε Ηλιούπολη και Ερέτρια: Προφυλακίστηκαν ο 44χρονος καθηγητής κι ο 51χρονος δάσκαλος

Κορωνοϊός: Κοντά σε νέο μοριακό τεστ Έλληνες ερευνητές γράφει το Reuters
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης