Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι# Not» μίλησε ο Δημήτρης Γκουγκουστάμος, ο οποίος συμμετείχε στο casting για την επιλογή των υποψήφιων μοντέλων που θα συμμετέχουν στον επόμενο, τρίτο κύκλο του GNTM.
«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM 3 και πέρασα από casting στη Θεσσαλονίκη. Ήταν όλα ωραία, έδωσα συνέντευξη. Ενθουσιάστηκαν μπορώ να πω. Περίμενα να με καλέσουν στην οντισιόν στην Αθήνα με τους κριτές, αλλά δε με κάλεσαν. Με τα άτομα που έβλεπα να περιμένουν έξω, πίστευα θα έχω πολλές πιθανότητες να περάσω. Δεν μου άρεσαν…» ανέφερε ο ίδιος ο οποίος σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, εργάζεται ως φωτογράφος και είναι εγκατεστημένος στον Αμπελώνα Λαρίσης.
«Ψώνιο δεν είμαι, αλλά πίστευα πως είμαι ο πιο ωραίος και πιο άνετος στον χώρο. Μπαίνω μέσα και ενώ όλοι έβγαιναν στο πεντάλεπτο, εγώ ήμουν μισή ώρα μέσα. Δεν απογοητεύτηκα που δε με πήραν, αυτοί χάνουν. Θα με ζητάν με κλάματα, μα θα ‘ναι αργά για θαύματα » κατέληξε γελώντας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.