Στη Μύκονο η Αντριάνα Λίμα και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Στη Μύκονο η Αντριάνα Λίμα και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Δείτε φωτογραφίες από τα όμορφα κορίτσια της Victoria's Secret στο «νησί των ανέμων»

lima
Οποιος νομίζει ότι φέτος τα top models θα απαρνηθούν την αγαπημένη τους Μύκονο, κάνει λάθος. Τα πανέμορφα κορίτσια της Victoria's Secret «προσγειώθηκαν» στο νησί με διάθεση να μην τις πάρει χαμπάρι κανείς. Και τα κατάφεραν.

Πριν λίγο καιρό κατέφθασε με ιδιωτική πτήση στο αεροδρόμιο της Μυκόνου η Αντριάνα Λίμα. Συνοδευόταν από δύο φίλες της και όπως ήταν αναμενόμενο έμενε σε ιδιωτική βίλα. Ηρθε προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και να φωτογραφηθεί για ιντερνετικό promotion γνωστής εταιρείας ρούχων. Εμενε τις περισσότερες ώρες κλεισμένη με την παρέα της στην βίλα (αρκετές χιλιάδες ευρώ της στοίχισε η κάθε ημέρα διαμονής) απολαμβάνοντας πολύωρη ηλιοθεραπεία αλλά και μπάνια στην πισίνα. Δύο βράδια βγήκε για περίπατο και επισκέφθηκε κάποιο από τα γνωστά στέκια της χώρας χωρίς όμως να την αντιληφθεί κανείς. Φρόντιζε άλλωστε να φορά καπέλο - έστω κι αν ήταν βράδυ - προκειμένου να αποφύγει τους φωτογράφους, πράγμα που τελικά πέτυχε.

andriana_lima_1
Η Αντριάνα Λίμα ποζάρει με φόντο τα κρυστάλλινα νερά
andriana_lima_2
Στιγμές χαλάρωσης για την Αντριάνα Λίμα


Μετά την Μύκονο επρόκειτο να επισκεφθεί την Σαντορίνη αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και επέστρεψε μέσω Ευρώπης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με ιδιωτική πτήση από την Γαλλία έφτασε εχθές στην Μύκονο και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Γερμανό ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ. Η Βραζιλιάνα καλλονή, το κορίτσι της Victoria’s Secret θα μείνει μια εβδομάδα στο νησί επιλέγοντας να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του αγαπημένου της πολυτελούς ξενοδοχείου Cavo Tagoo και μιας ιδιωτικής βίλας. Συντροφιά με την επί χρόνια φίλη της Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo, απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα από την βεράντα του διεθνούς εστιατορίου Zuma που μόλις άνοιξε στο Cavo Tagoo.

Oι δύο γυναίκες ήταν να συναντηθούν τον χειμώνα στο Παρίσι αλλά επειδή της πρόλαβε η πανδημία, ανέβαλαν το ραντεβού τους για την πλανεύτρα Μύκονο.


goulart_1
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ με τη Σούλα Λιάκου
goulart_2
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ



Ειδήσεις σήμερα:

Στοίχημα η διαχείριση των εισαγόμενων κρουσμάτων - Προβληματίζει η μελανή εικόνα των Βαλκανίων


Άλλο ένα 24ωρο κακοκαιρίας - Πότε θα παρουσιάσει βελτίωση ο καιρός

Handelsblatt: Έναν χρόνο μετά την εκλογή του, οι Έλληνες βάζουν καλό βαθμό στον Μητσοτάκη

Έως 3.464 ευρώ αναδρομικά την Πέμπτη σε 235.000 δικαιούχους επικουρικών συντάξεων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης