Νταν Μπράουν: Είχε τέσσερις ερωμένες και τους έκανε πανάκριβα δώρα λέει η πρώην σύζυγός του

Νταν Μπράουν: Είχε τέσσερις ερωμένες και τους έκανε πανάκριβα δώρα λέει η πρώην σύζυγός του

Αγωγή-«φωτιά» από την πρώην σύζυγό του - Τον κατηγορεί ότι την εκμεταλλεύτηκε και της έκρυψε μελλοντικά σχέδιά του - «Έκπληκτος» δηλώνει ο διάσημος συγγραφέας

Blythe-Brown-arthrou
Τη ζωή των ηρώων του φαίνεται ότι ζήλεψε ο Νταν Μπράουν ο οποίος, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πρώην σύζυγός του σε αγωγή που υπέβαλε σε βάρος του, ζούσε διπλή ζωή κάνοντας τουλάχιστον τέσσερις παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η 68χρονη Βλάιθ Μπράουν υποστηρίζει ότι ο συγγραφέας μπεστ σέλερ, όπως είναι ο «Κώδικας Ντα Βίντσι», χρησιμοποιούσε χρήματα για να αγοράζει πολυτελή δώρα για τις ερωμένες του, ανάμεσα στις οποίες και μια Ολλανδή εκπαιδεύτρια αλόγων με τα αρχικά JP.

Στο κείμενο της μήνυσης περιγράφεται ότι ο 56χρονος συγγραφέας ξόδεψε 345.000 δολάρια για να αγοράσει στην εκπαιδεύτρια ένα άλογο, ένα αυτοκίνητο και ένα ειδικό τροχόσπιτο για άλογα ενώ με τα χρήματα αυτά πλήρωσε και την ανακαίνιση του σπιτιού της.

Η ζωγράφος, ιστορικός τέχνης και συνεργάτης του Νταν Μπράουν στα βιβλία του υποστηρίζει ότι ο 56χρονος συγγραφέας της έκρυψε μελλοντικά σχεδιά του αξίας εκατομμυρίων, ανάμεσα στα οποία το σενάριο για μια τηλεοπτική σειρά και ένα παιδικό βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η 68χρονη υποστηρίζει, επίσης, ότι ήταν αυτή που αποτέλεσε την έμπνευση του Μπράουν για αρκετά από τα βιβλία του.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έμαθε για τις παράνομες σχέσεις του πρώην συζύγου της -εκτός από την εκπαιδεύτρια αλόγων η Μπλάιθ Μπράουν αναφέρει μια κομμώτρια, έναν στέλεχος πολιτικού κόμματος και μια γυμνάστρια- αφού χώρισαν το 2019 μετά από 21 χρόνια έγγαμου βίου.
dan-brown-thumb-large

«Για χρόνια ο Νταν αφαιρούσε χρήματα από τους κοινούς λογαριασμούς για να έχει μια κρυφή ζωή με γυναίκες που είχαν τα μισά του χρόνια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή.

Όπως αναφέρει ήταν η ίδια που έφερε στο σπίτι τους την Ολλανδή εκπαιδεύτρια το 2013 για να δουλέψει με ένα άλογο που είχε αποκτήσει με τον τότε σύζυγό της. Η παράνομη σχέση του Νταν Μπράουν με την Ολλανδή ξεκίνησε έναν χρόνο μετά ενώ η εκπαιδεύτρια ανάρρωνε από έναν τραυματισμό στον ώμο.

Κλείσιμο
Η 68χρονη Μπλάιθ, όπως αναφέρεται στην αγωγή, άντεξε την κατάσταση αυτή μέχρι το 2018 οπότε και έφυγε από το σπίτι τους αφού ο Μπράουν της είπε να χωρίσουν. Ένα μήνα μετά την αποχώρησή της, όπως υποστηρίζει, ζήτησε τον λόγο από τον Βρετανό συγγραφέα για τη διπλή ζωή του και -σύμφωνα με την ίδια- αυτός παραδέχθηκε όλες τις παράνομες σχέσεις.

Η πρώην σύζυγος του Νταν Μπράουν υποστηρίζει ότι υπέβαλε την αγωγή μόνο για να υπερασπιστεί το δίκιο της.

«Δουλέψαμε τόσο σκληρά μαζί για να χτίσουμε κάτι που να έχει αξία. Δεν αναγνωρίζω τον άνδρα που έχει γίνει. Είναι ώρα να αποκαλυφθεί η απάτη και η προδοσία. Μετά από τόσο πόνο είναι ώρα για την αλήθεια. Είναι ώρα να αποκατασταθεί το δίκαιο» ανέφερε σε δήλωσή της την Τρίτη.

Ο Νταν Μπράουν από την πλευρά του δήλωσε «έκπληκτος» με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του υποστηρίζοντας ότι η αγωγή «είναι γραμμένη χωρίς να έχει καμία σχέση με την αλήθεια».

Απαντώντας, δε, στις κατηγορίες της Μπλάιθ υποστηρίζει ότι δεν την παραπλάνησε ποτέ όσον αφορά τα οικονομικά τους και ότι, όταν χώρισαν, πήρε τη μισή περιουσία τους.

Ο 56χρονος συγγραφέας υποστήριξε, τέλος, ότι έχει από καιρό αναγνωρίσει τη συνεισφορά της στο έργο του.

Δείτε βίντεο: Νταν Μπράουν: «Πόλεμος» με την πρώην σύζυγο για τις 4 ερωμένες και τα πανάκριβα δώρα 
Νταν Μπράουν: «Πόλεμος» με την πρώην σύζυγο για τις 4 ερωμένες και τα πανάκριβα δώρα



Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Η οικογένεια του 16χρονου που έπεσε από μπαλκόνι δωρίζει τα όργανά του

Σάλος για τις δηλώσεις Ροζάκη για το «απομονωμένο Καστελόριζο που είναι κοντά στις τουρκικές ακτές»

Σταϊκούρας (ΘΕΜΑ 104,6): Ακόμα και 100% η μείωση προκαταβολής φόρου - Έρχεται και νέα επιστρεπτέα προκαταβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης