Νίκος Ψαρράς και Θεοφανία Παπαθωμά: Έπειτα από 20 χρόνια ξανά… μαζί

Νίκος Ψαρράς και Θεοφανία Παπαθωμά: Έπειτα από 20 χρόνια ξανά… μαζί

Η εισβολή του ηθοποιού στις Άγριες Μέλισσες φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της Βιολέτας

Psarras_-Papathoma_new
Μετά από 20 χρόνια ο Νίκος Ψαρράς και η Θεοφανία Παπαθωμά θα ξαναβρεθούν τηλεοπτικά. Ο ηθοποιός όπως είναι γνωστό στα προσεχή επεισόδια εισβάλει στις Άγριες Μέλισσες και έρχεται να ταράξει την ήρεμη ζωή της Βιολέτας η οποία έχει βρει την αγάπη και την αφοσίωση στο πλευρό του Μιλτιάτη.  Ο Σταμάτης, ο σύζυγος της Βιολέτας, επιστρέφει λοιπόν στο Διαφάνι αποφασισμένος να συνεχίσει τη ζωή που έκανε πριν σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο Νίκος Ψαρράς, ενθουσιασμένος που συνεργάζεται και πάλι με τη Θεοφανία Παπαθωμά μιλάει στο περιοδικό «Τηλέραμα» για το ρόλο του και αποκαλύπτει πως τον προσέγγισε η παραγωγή.

Πώς προέκυψαν οι «Άγριες Μέλισσες»;
«Από ένα τηλεφώνημα! Με πήραν γιατί έψαχναν να βρουν τον Σταμάτη. Πήγα, τους είδα, βρεθήκαμε και με τη Θεοφανία (Παπαθωμά) ύστερα από 20 χρόνια, που είχαμε παίξει μαζί στον “Μαύρο ωκεανό”, πάλι στον ΑΝΤ1. Ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση και αυτό ήταν κάτι που ενδιέφερε πολύ την παραγωγή, να υπάρχει δηλαδή χημεία και να ταιριάζουν τα δύο πρόσωπα».

Δείτε την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Νίκο Ψαρρά πριν από 20 χρόνια
ΜΑΥΡΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ 7

Παρακολουθούσατε τη σειρά;
«Είχα δει τα πρώτα επεισόδια, μετά όμως δεν μπορούσα, γιατί είχα παράσταση. Ενημερώθηκα όμως για τους χαρακτήρες με τους οποίους θα έχω σκηνές, γιατί πρέπει να μπεις σε έναν κόσμο και ο κόσμος αυτός να σου είναι γνώριμος!»

Τι μέρος του λόγου είναι ο Σταμάτης Μαυρουδής;
«Δεν είναι από τους πολύ θετικούς χαρακτήρες, αλλά κάθε φορά που καλείσαι να κάνεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, πρέπει να τον δικαιώσεις. Ο Σταμάτης εγκατέλειψε τα πάντα για να ζήσει έναν έρωτα με μια τραγουδίστρια. Τώρα επιστρέφει, μετά από 7 χρόνια, και είναι σαν να μην έλειψε ποτέ. Διεκδικεί το καφενείο, τη γυναίκα του, τη θέση του μέσα στο χωριό, ουσιαστικά κάνει σαν να μην έφυγε ποτέ… Ο Σταμάτης είναι ένας λούμπεν τύπος, ένας άνθρωπος πολύ γνώριμος στην ελληνική κοινωνία, καλοπερασάκιας, που κοιτάζει το τομάρι του και είναι αδίστακτος. Αυτοί μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επωφεληθούν οι ίδιοι».

Psarras_-Papathoma1
Nikos_Psarras-Agries_Melisses
Φωτογραφίες από την εισβολή του Νίκου Ψαρρά στις Άγριες Μέλισσες


Τι σας αρέσει περισσότερο στον ρόλο;
«Μου αρέσει που είναι ευθύς. Αυτό που σκέφτεται το λέει χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Αυτό από τη μία τον κάνει θρασύ, από την άλλη όμως είναι και ανοιχτό βιβλίο».

Πώς είναι η συνεργασία με τη Θεοφανία Παπαθωμά;
«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυναντιέσαι με συναδέλφους, με ανθρώπους που έχεις περάσει πολύ ωραία, γιατί οι ρυθμοί της δουλειάς είναι πολύ γρήγοροι και, όταν είσαι με έναν γνώριμο συνάδελφο, έχεις αμέσως κερδίσει το 50%. Σου είναι οικείος».




Ειδήσεις σήμερα:

Τι σημαίνει ο συμβιβασμός Novartis-αμερικανικών αρχών χωρίς αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙ: Δείτε γιατί κάποιοι θα εισπράξουν περισσότερα - Λήγει η προθεσμία


Ταραχή και ανασφάλεια στο «μαγαζί» του ΣΥΡΙΖΑ μετά την «απολογία» Παππά

Έρχεται μίνι καύσωνας με 37αρια το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης