Τα δάκρυα της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»

Τα δάκρυα της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»

Η χήρα του ηθοποιού «λύγισε» on camera 

katsaboy-1-682x384
Η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε για την έντονη απώλεια του ηθοποιού στην καθημερινότητα της, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.

«Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» είπε η Αλίκη Κατσαβού και ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή Dot. Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά και τις φορές που έπαιξαν μαζί στη σκηνή.


«Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα;» αναρωτήθηκε, δευτερόλεπτα αργότερα, για την συνεργασία εκείνη. «Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το 2019, την είχα παίξει και είχα παίξει τον ίδιο ρόλο με τον πρώτο μου σύζυγο. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα στον ΑΝΤ1. Μια σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα».

Δείτε το βίντεο:


Αλίκη Κατσαβού: "Ο Κώστας Βουτσάς μου λείπει κάθε πρωί που ξυπνάω"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης