Πάμπλο Αλμποράν - Ο 31χρονος Ισπανός ποπ σταρ το αποκάλυψε: «Είμαι ομοφυλόφιλος και δεν τρέχει τίποτα»

Πάμπλο Αλμποράν - Ο 31χρονος Ισπανός ποπ σταρ το αποκάλυψε: «Είμαι ομοφυλόφιλος και δεν τρέχει τίποτα»

Mήνυμα συμπαράστασης του έστειλε ο Ρίκι Μάρτιν

pablo_alboran_1
Με ένα προσωπικό του βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram ο Πάμπλο Αλμποράν παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Ο 31χρονος Ισπανός τραγουδιστής, υποψήφιος για Grammy, έκανε coming out λέγοντας μεταξύ άλλων: «Χρειάζεται να ξανασκεφτούμε τις ζωές, τις καριέρες, αυτά που μας κάνουν κι αυτά που δε μας κάνουν ευτυχισμένους. Νομίζω ότι συχνά ξεχνάμε την αγάπη που μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. 
Σήμερα, θέλω η φωνή μου να είναι πιο δυνατή. Είμαι εδώ για να σας πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος και δεν τρέχει τίποτα. Η ζωή συνεχίζεται, όλα θα παραμείνουν ως έχουν, αλλά θα είμαι λίγο πιο χαρούμενος απ’ ό,τι είμαι.
Υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που δεν έχουν την ίδια εμπειρία με μένα. Γι’ αυτό σήμερα, χωρίς φόβο, ελπίζω να κάνω το ταξίδι κάποιου ατόμου στη ζωή λίγο πιο εύκολο με αυτό το μήνυμά μου. Αλλά πάνω απ’ όλα, το κάνω για μένα».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🙂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pablo Alborán (@pabloalboran) στις





Pablo Alborán - Solamente Tú (Videoclip Oficial)




Κλείσιμο
Ανάμεσα στους εκατομμύρια followers που σχολίασαν, ήταν και ο Ρίκι Μάρτιν τροφοδοτώντας έτσι τις φήμες ότι οι δύο καλλιτέχνες έχουν υπάρξει κάτι περισσότερο από συνεργάτες παλαιότερα.

Ricky Martin ft Pablo Alboran-Quimera (Audio Video)




Καταγραφη




Ο Πορτορικανός σταρ σχολίασε:«Γενναίος γενναίος. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη ζήσεις στα μισά. Πολλές ψυχές περνούν από αυτήν τη ζωή χωρίς να αποδεχτούν τη φύση τους και αυτό είναι κρίμα. Έχεις ήδη κερδίσει αυτή τη μάχη. Πόσο τυχερός είσαι. Δεν φαντάζεσαι πόσους άνδρες και γυναίκες έχεις βοηθήσει με αυτό το βίντεο. Πόσο χαρούμενος νιώθω για σένα. Να ζεις χωρίς φόβο Πάμπλο. Το αξίζεις».



Η συγκεκριμένη ανάρτηση του Ισπανού ποπ σταρ έχει μέσα σε 24 ώρες ξεπεράσει τις 7 εκατ. προβολές, ενώ τα άτομα που τον ακολουθούν στο Youtube είναι σχεδόν 4,5 εκατομμύρια και στο Instagram 5,3 εκατομμύρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης