MasterChef4: Η τηλεθέαση του… μοναχικού τελικού

MasterChef4: Η τηλεθέαση του… μοναχικού τελικού

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα...

masterchef-7
Μετά από περίπου πέντε μήνες, το MasterChef έριξε χθες βράδυ αυλαία με έναν τελικό που δεν θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε να προβάλλεται στους δέκτες μας από τις 27 Ιανουαρίου με τα επεισόδια να είναι σχετικά αραιά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Σταύρος Βαθραλίτης από τα Άνω Λιόσια και ο Σταύρος Γεωργίου από την Κύπρο έφτασαν στον μεγάλο τελικό ο οποίος ήταν πιο… μοναχικός από ποτέ. Χωρίς φίλους και συγγενείς και χωρίς τους πρώην συμπαίκτες τους να φωνάζουν από τον εξώστη, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν το όνομα του νικητή και προανήγγειλαν το επόμενο MasterChef, το οποίο θα είναι αλλιώτικο από τα τέσσερα που έχουν προηγηθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε τι τηλεθέαση σημείωσε ο… μοναχικός χθεσινοβραδινός τελικός του MasterChef4. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο τελικός του MasterChef 4 σημείωσε ποσοστό 32,6% στο γενικό και 39,5% στο δυναμικό κοινό. Πέρυσι, τα ποσοστά ήταν 33,1% και 42% αντίστοιχα. Η τηλεθέαση του προγράμματος κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πάνω από το 40% και στο κρίσιμο τέταρτο της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έφτασε στο 45,3%.


MasterChef 4: Μεγάλος νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλος Περίπατος: Κάνει πίσω ο δήμος Αθηναίων μετά από τις αντιδράσεις;

Επιχείρηση «Νύχτα της Τίγρης»: Τι επιδιώκει η Τουρκία με την εισβολή στο Ιράκ;

Ρεσιτάλ αλυτρωτισμού από Ζάεφ: «Όσο υπάρχει Μακεδονική γλώσσα, οι Μακεδόνες θα υπάρχουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης