Υohan: Μυστήριο ο θάνατος του 28χρονου Κορεάτη σταρ της ποπ

Υohan: Μυστήριο ο θάνατος του 28χρονου Κορεάτη σταρ της ποπ

Η οικογένεια του αρνείται να αποκαλύψει τα αίτια θανάτου του

yohan
Ο σταρ της K-Pop μουσικής σκηνής Yohan, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 28 ετών. Ο νεαρός καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kim Jeong-hwan, πέθανε χθες Τρίτη, 16 Ιουνίου, ωστόσο η οικογένειά του αρνείται να αποκαλύψει την αιτία του θανάτου του.

«Ο Yohan μας άφησε… Η οικογένειά του βρίσκεται σε βαρύ πένθος. Οι γονείς του θα ήθελαν να παρακαλέσουν τα media να μην κάνουν εικασίες όσον αφορά την αιτία του θανάτου του και να απέχουν απ’ αυτά τα δημοσιεύματα, από σεβασμό προς την οικογένεια» αναφέρται σε ανακοίνωση της οικογένειά του.

Ο Yohan ήταν μέλος από το 2017 του δημοφιλούς boy band της κορεάτικης ποπ σκηνής TST, οι οποίοι είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο τους τραγούδι, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

여행가고 싶다✈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 김요한 (@yohanee0416) στις


Μέσα στους τελευταίους εννέα μήνες, έχασαν τη ζωή τους ακόμη τρεις νεαροί καλλιτέχνες της ποπ σκηνής της Κορέας, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους εκατομμύρια θαυμαστές τους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τον Δεκέμβριο μάλιστα, η 27χρονη πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Cha In Ha πέθανε αιφνιδιαστικά, με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν δημοσιοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης