Ο Μικρούτσικος, η Τατιάνα, η Μαλέσκου και οι φήμες

Ο Μικρούτσικος, η Τατιάνα, η Μαλέσκου και οι φήμες

Τα σενάρια τηλεοπτικής φαντασίας ευδοκιμούν αυτή την περίοδο, με αποτέλεσμα πολλοί παρουσιαστές να μετακινούνται σύμφωνα με φήμες σε κανάλια δίχως οι ίδιοι να το γνωρίζουν

split
Το τελευταίο διάστημα, η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ένα τηλεοπτικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο, την επόμενη σεζόν θα παρουσιάζει εκπομπή στο Mega πριν ή μετά από αυτή του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου.

Το εν λόγω σενάριο κυκλοφόρησε πολύ, σε βαθμό που θεωρήθηκε γεγονός και όχι φήμη. Μέχρι που τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού διέψευσαν τα όσα λέγονται, προσθέτοντας μάλιστα πως ουδέποτε συναντήθηκαν με την Τατιάνα Στεφανίδου και πως δεν γνωρίζουν την άφιξή της στο Mega.
Και από το περιβάλλον της δημοσιογράφου δεν επιβεβαιώνεται τέτοια επαφή, αλλά ούτε και σχετικό ραντεβού ή πρόταση που αφορά μετακίνησή της στο Mega.
Τουλάχιστον όχι προς το παρόν, καθώς η τηλεοπτική ρόδα γυρίζει και πολλές φορές έχει φέρει τα πάνω κάτω.
tatiana_stefanidou

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν από ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε στο site της, Tlife.gr, και στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΣΚΑΪ, στον οποίο βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια.
Αν και η τηλεοπτική σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, με αλλαγές, μετακινήσεις, μείωση αριθμού συνεργατών, αλλαγή ημέρας προβολής, στο κείμενο δεν υπήρξαν αιχμές αλλά μόνο θετικά συναισθήματα για έναν κύκλο που όπως όλα δείχνουν φτάνει στο τέλος του. Κάπως έτσι επειδή ένα τέλος πολλές φορές σημαίνει μία νέα αρχή, κάποιοι έσπευσαν να την μετακινήσουν πρόωρα.

Σίγουρα οι συζητήσεις είναι μπροστά και το τηλεοπτικό καλοκαίρι είναι ακόμη στην αρχή του. Με βάση τον οικονομικό προϋπολογισμό αλλά και με την ανάγκη για εναλλακτικές λύσεις ενόψει ανατροπών στην επικαιρότητα, όπως συνέβη φέτος, πρόσωπα όπως η Τατιάνα δεν θα μείνουν εκτός παιχνιδιού για πολύ.



maleskou-kriti

Άλλο ένα αγαπημένο σενάριο των ημερών είναι αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου. Της παρουσιάστριας από το «ΚΡΗΤΗ TV» που βρέθηκε να τη διεκδικούν δύο κανάλια και αρκετές εκπομπές.
Μετά την άρνησή της να υπογράψει συμβόλαιο με τον Alpha προκειμένου να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη, θέση που πλέον κατέλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η περιζήτητη νεαρή παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, στον οποίο πριν από λίγους μήνες είχε πει «όχι» στην πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του «My style rocks»


Big_Brother_USA_21_Logo__1_

Άλλη μία φήμη που καταρρέει είναι αυτή που θέλει το «Masked Singer» να μην πραγματοποιείται. Τα στελέχη του ΣΚΑΪ επιμένουν στο να το προγραμματίζουν, ενώ αντίστοιχα δουλεύουν πυρετωδώς για τις τελευταίες πινελιές του «μεγάλου όπλου» του «Big Brother».

mikroutsikos__1_

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στα κυριακάτικα live του ριάλιτι, κάτι που ήδη έχει κάνει αίσθηση.
Μετά το ναυάγιο του σχεδίου που τον ήθελε να είναι η φωνή του «Μεγάλου Αδελφού», ο παρουσιαστής ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο come back αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-έκπληξη σε ένα πρόγραμμα που έχει σφραγίσει με την παρουσία του.

Εκτός από τον Μικρούτσικο, στην κυριακάτικη εκδοχή αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και δύο γυναίκες από τον ευρύτερο χώρο των media οι οποίες θα λειτουργήσουν «εμπρηστικά» στην εξέλιξη του ριάλιτι, ειδικά τις ημέρες της αποχώρησης.

Εν όψει μίας από τις πιο σκληρές μάχες στην αρένα της τηλεόρασης, πολλά αναμένεται να αλλάξουν…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης