Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη χήρα του Κώστα Βουτσά,Αλίκη Κατσαβού. Η τελευταία σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού μιλά για τους δύσκολους πρώτους μήνες μετά το θάνατο του, για το πώς βιώνει το πένθος της με το παιδί της και μας μιλά και για τη γνωριμία τους.
Συγκινείται όταν αναφέρεται στη στιγμή που ο Κώστας Βουτσάςτης ζήτησε να γίνει μητέρα του παιδιού του και απαντά σε όλα όσα ακούγονται για τα κληρονομικά και τη σχέση της με τις κόρες του.
Στην εκπομπή φιλοξενείται και η Ματίνα Νικολάου που μιλά για τη ζωή της, για τον δύσκολο χωρισμό της και τις δυσκολίες να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η νέα της σχέση έχει φέρει αέρα ζωντάνιας στη ζωή της.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας