Η Chrissy Teigen αφαίρεσε τα ενθέματα στήθους

Η Chrissy Teigen αφαίρεσε τα ενθέματα στήθους

Η χειρόγραφη κάρτα της κόρης της, που της απάλυνε τον πόνο

chrissy-teigen-1-Feature
Η κόρη της Chrissy Teigen, Luna, αποχαιρετά τα «boobies» της μαμάς της. Το 34χρονο supermodel αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε στο στήθος της. Η Teigen είπε ότι η διαδικασία «πήγε τέλεια», εκτός από τον πόνο που ήταν μέσα στο πρόγραμμα.

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και την κάρτα που της χάρισε τη 4χρονη Lun,a η οποία είχε γράψει με δικά της γράμματα το μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Surgery went perfectly! So so so so so sore but waking up to this made it go away for half a minute at least

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις



«Διασκεδάστε τραβώντας τα boobies σας. Bye Boobies», έγραφε στα μηνύματά της η μικρούλα.

«Λοιπόν, τόσο τόσο επώδυνο, αλλά ξύπνησα με αυτό το έκανε που έκανε τον πόνο να φεύγει για λίγο», γράφει στην ανάρτησή της η Teigen συνοδεύοντας τις χειρόγραφες κάρτες της κόρης της.

Θα αφαιρέσω τα επιθέματα σιλικόνης

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάρτιο η σύζυγος του John Legend και μητέρα δυο παιδιών είχε μιλήσει για την απόφασή της να αφαιρέσει τα επιθέματα και είχε εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να τα βάλει:

«Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητα. Αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετά ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω πατήσει», είπε η Chrissy Teigen. «Ειλικρινά κράτησα το ίδιο μέγεθος, απλά τα γέμισα ώστε να είναι πιο στρογγυλά και σφιχτά. Θέλω να τα βγάλω τώρα. Αν μπορούσα να κάνω μόνο ένα πράγμα θα ήταν ένα lifting. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάζεις τα επιθέματα κάθε 10 χρόνια. Αλλά όταν κάνεις παιδιά, σκέφτεσαι τους κινδύνους της επέμβασης. Σκέφτομαι “Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να πεθάνω, σε επέμβαση στήθους”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

the hell is this hair (2011)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Κλείσιμο


Η Chrissy Teigen μιλάει ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις

Το μοντέλο εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θέλει να μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ή που μπορεί να κάνει στο μέλλον.  «Δεν μπορείς να δημιουργείς όλες αυτές τις προσδοκίες στον κόσμο, ότι όλα είναι τέλεια. Όλοι φιλτράρουν τις ατέλειές τους, κόβουν πράγματα, επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους με ειδικές εφαρμογές. Κι έτσι ξεχνάμε πώς μοιάζουν τα φυσιολογικά πρόσωπα και κορμιά. Δεν είναι δίκαιο και σε κάνει να ζηλεύεις το σώμα των άλλων. Είναι σαν να ψεύδεσαι από αμέλεια. Επίσης, αν και θες να διδάξεις τα παιδιά σου να αισθάνονται όμορφα με το σώμα τους όπως είναι, θέλεις να τους πεις όσα περισσότερα μπορείς και να τα αφήσεις να αποφασίσουν μόνα τους. Όταν ακούς το ίδιο σχόλιο ξανά και ξανά, σε αγγίζει. Αλλά όταν είσαι ευτυχισμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου, σε νοιάζει λιγότερο. Όταν βλέπω το περίεργο χαμόγελό μου και τα δόντια μου να δείχνουν πολύ μεγάλα για το στόμα μου, το βλέπω σαν σημάδι αυθεντικής χαράς . Όχι ως κάτι αρνητικό πλέον».



Η εμμονή με τα κιλά και το τέλειο σώμα πριν τις γέννες

Το μοντέλο ήταν ιδιαίτερα αυστηρό με το σώμα του πριν γίνει μάνα. «Συνήθιζα να ζυγίζομαι κάθε πρωί, απόγευμα και νύχτα. Ήξερα τι θα έλεγε η ζυγαριά μετά από κάθε γεύμα. Το έκανα για 8 χρόνια ώσπου έφτασα στο βάρος που ήθελα να είμαι. Αυτό άλλαξε με την Luna και μετά με τον Miles. Μου πήρε έναν χρόνο να νιώσω ξανά καλά με το νέο φυσιολογικό μου νούμερο στη ζυγαριά. Βλέπω το σώμα μου στο ντουζ και σκέφτομαι: “Άχ αυτά τα παιδιά”. Αλλά δεν παίρνω τόσο σοβαρά την εμφάνισή μου τώρα. Είναι πολύ ικανοποιητικό που δεν έχω την πίεση να βάλω το μαγιό και να δείχνω καλή για ένα περιοδικό, ενώ τρέχω στην παραλία. Πράγμα που έκανα ως μοντέλο. Δεν νιώθω ότι το σώμα μου είναι σε σημείο που θα με κάνει να νιώθω άσχημα για εμένα, επίσης. Σκέφτομαι αρκετά πράγματα για τα οποία είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου και δεν μπορώ να προσθέσω το σώμα μου σε αυτά», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

«Επιδημία» τα πάρτι... συνωστισμού: Ο ένας πάνω στον άλλον χθες βραδυ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ψυχολόγος για επίθεση με βιτριόλι (ΘΕΜΑ 104,6): «Η δράστις αντιμετωπίζει ψυχολογικές δυσκολίες»

Σάλος με φωτογραφία που δείχνει αστυνομικούς στις Βρυξέλλες να «πατάνε» έφηβο με τα γόνατά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης