Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει στο καλοκαιρινό «Posidonio»

Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει στο καλοκαιρινό «Posidonio»

Είναι επίσημο

unnamed__1_
Η άρση των μέτρων για τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης φέρνει τον Πάνο Κιάμο στο «Posidonio» όπου ετοιμάζεται να βάλει τη σφραγίδα του στην αθηναϊκή διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι.
Ο επιτυχημένος ερμηνευτής με τις δυνατές ερμηνείες και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, θα βρίσκεται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο του Ελληνικού, πλαισιωμένος από σχήμα - έκπληξη που θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς ημέρες.
Η ημερομηνία της πρεμιέρας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Πάνος Κιάμος έρχεται με απίστευτα ανεβασμένη διάθεση στο «Posidonio» και ετοιμάζεται να βάλει τη «σφραγίδα» του στην αθηναϊκή διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι! Ο επιτυχημένος ερμηνευτής θα βρίσκεται στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο, πλαισιωμένος από σχήμα - έκπληξη που θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς ημέρες και, σίγουρα, θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί… πολύ! Με τις ατέλειωτες επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, ο Πάνος Κιάμος θα παρασύρει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει και το «Posidonio», για ακόμα μία φορά, θα γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στα νότια προάστια της Αθήνας! Η ημερομηνία της πρεμιέρας θα ανακοινωθεί σύντομα. #staytuned #posidonio #newera #kiamos #panoskiamos #comingsoon #posidoniomusichall #athensbynight #athens #nightlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Posidonio (@posidonio_musichall) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης