Ο Διονύσης Πρώιος Ραλλάτοςδεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef καθώς ετοίμαζε τα πράγματά του πριν από τη μαγειρική αναμέτρηση με τη Μάρλεν και τον Σταύρο.
«Τις στιγμές που θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ, η μέρα που μου έδωσαν οι μέντορες δύο ποδιές, η μέρα που κέρδισα το τεστ δημιουργικότητας… Και άλλη μια στιγμή που θυμάμαι και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ήταν χθες που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Θυμάμαι πολλές στιγμές, αλλά αυτές είναι που μου έχουν μείνει πολύ δυνατές» δήλωσε στην κάμερα.
«Σήμερα πάω “τάκο” για πρώτη φορά, ετοιμάζω τα πραγματάκια μου, έχω το κλειδί από τη μηχανή μου, έχω και τον μικρό που μου ανεβάζει πάντα το ηθικό, ο γιος μου… Πάω να μαγειρέψω με όρεξη (...) Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου έτσι.... αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά» κατέληξε συγκινημένος.
Η συνέπεια, η ετοιμότητα και η σωστή οργάνωση είναι οι βάσεις για να παραμένει μια επιχείρηση λειτουργική και ανταγωνιστική, ακόμη και όταν δοκιμάζεται από τις συνθήκες.
Το Kykloi by Priceless ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας – είναι ένας χώρος που αξίζει να ανακαλύψει κανείς, όχι μόνο για τις γευστικές του προτάσεις, αλλά και για τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής φιλοξενίας που εκφράζει.