Μπόνι Πόιντερ: Πέθανε η τραγουδίστρια των Pointer Sisters

Μπόνι Πόιντερ: Πέθανε η τραγουδίστρια των Pointer Sisters

Σε ηλίκια 69 ετών – Ήταν μία από τις τέσσερις αδελφές Πόιντερ που είχαν δημιουργήσει το επιτυχημένο ομώνυμο γκρουπ

bonnie_pointer
Η Μπόνι Πόιντερ, ένα από τα τέσσερα μέλη του γυναικείου συγκροτήματος The Pointer Sisters, πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες σε ηλικία 69 ετών. Η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανακοπή, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος της, σύμφωνα με το TMZ.
«Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσω στους θαυμαστές των The Pointer Sisters ότι η αδερφή μου, Μπόνι πέθανε σήμερα το πρωί» ανέφερε χθες σε δήλωσή της η Ανίτα Πόιντερ. «Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη, εκ μέρους των αδελφών μου και ολόκληρης της οικογένειας Πόιντερ, σας ζητάμε να προσεύχεστε αυτή τη στιγμή».


Οι τέσσερις αδελφές –η Μπόνι, η Ανίτα, η Ρουθ και η Τζουν η οποία δεν ζει πια– ξεκίνησαν να τραγουδούν στην εκκλησία όπου ήταν ιερέας ο πατέρας τους, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, και έγιναν γνωστές την περίοδο του 1970. Στις επιτυχίες τους περιλαμβάνονται τα τραγούδια I’m So Excited και Jump (For My Love).
The Pointer Sisters - I'm So Excited (Official Video)




The Pointer Sisters - Jump (For My Love) (Official Video)


Το συγκρότημα κέρδισε το πρώτο από τα τρία μουσικά βραβεία Γκράμι για την επιτυχία του 1975, Fairytale. Το τραγούδι, το οποίο έγραψαν η Μπόνι με την Ανίτα, βραβεύτηκε στην κατηγορία Καλύτερο Δίδυμο της Κάντρι, και στη συνέχεια ηχογραφήθηκε από τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Η Μπόνι Πόιντερ έφυγε από το συγκρότημα στα μέσα του 1970 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα και η μεγαλύτερη σόλο επιτυχία της ήταν το 1978 το τραγούδι Heaven Must Have Sent You.
Bonnie Pointer - Heaven Must Have Sent You (1979)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης