Μπόνι Πόιντερ: Πέθανε η τραγουδίστρια των Pointer Sisters
Σε ηλίκια 69 ετών – Ήταν μία από τις τέσσερις αδελφές Πόιντερ που είχαν δημιουργήσει το επιτυχημένο ομώνυμο γκρουπ
Η Μπόνι Πόιντερ, ένα από τα τέσσερα μέλη του γυναικείου συγκροτήματος The Pointer Sisters, πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες σε ηλικία 69 ετών. Η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανακοπή, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος της, σύμφωνα με το TMZ. «Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσω στους θαυμαστές των The Pointer Sisters ότι η αδερφή μου, Μπόνι πέθανε σήμερα το πρωί» ανέφερε χθες σε δήλωσή της η Ανίτα Πόιντερ. «Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη, εκ μέρους των αδελφών μου και ολόκληρης της οικογένειας Πόιντερ, σας ζητάμε να προσεύχεστε αυτή τη στιγμή».
Οι τέσσερις αδελφές –η Μπόνι, η Ανίτα, η Ρουθ και η Τζουν η οποία δεν ζει πια– ξεκίνησαν να τραγουδούν στην εκκλησία όπου ήταν ιερέας ο πατέρας τους, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, και έγιναν γνωστές την περίοδο του 1970. Στις επιτυχίες τους περιλαμβάνονται τα τραγούδια I’m So Excited και Jump (For My Love).
Το συγκρότημα κέρδισε το πρώτο από τα τρία μουσικά βραβεία Γκράμι για την επιτυχία του 1975, Fairytale. Το τραγούδι, το οποίο έγραψαν η Μπόνι με την Ανίτα, βραβεύτηκε στην κατηγορία Καλύτερο Δίδυμο της Κάντρι, και στη συνέχεια ηχογραφήθηκε από τον Έλβις Πρίσλεϊ.
Η Μπόνι Πόιντερ έφυγε από το συγκρότημα στα μέσα του 1970 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα και η μεγαλύτερη σόλο επιτυχία της ήταν το 1978 το τραγούδι Heaven Must Have Sent You.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.