Μιμή Ντενίση: Γιορτάζει 40 χρόνια στο θέατρο και επιστρέφει ως αυτοκράτειρα «Θεοδώρα»

Μιμή Ντενίση: Γιορτάζει 40 χρόνια στο θέατρο και επιστρέφει ως αυτοκράτειρα «Θεοδώρα»

Στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», τον Οκτώβριο του 2021

mimi-ntenisi_21_2_2018
Ένα ρόλο σταθμό στην καριέρα της ετοιμάζεται να συναντήσει ξανά η Μιμή Ντενίση. Τον Οκτώβριο του 2021 θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του «Παλλάς», ζωντανεύοντας και πάλι – 25 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο θέατρο «Ακροπόλ»- τη θρυλική «Θεοδώρα - Η Αγία των Φτωχών».
Σύμφωνα με το youfly.com, η Μιμή Ντενίση συμφώνησε με τον Γιάννη Κεντ και τον Πάνο Κατσαρίδη από τις «Θεατρικές Σκηνές» για να συνεργαστούν του χρόνου στο Θέατρο «Παλλάς».


«Η Θεοδώρα ήταν μια θρυλική παράσταση που κάποια στιγμή έπρεπε να επαναληφθεί σε ένα χώρο που να της ταιριάζει και το ‘’Παλλάς’’ είναι το ιδανικό να τη στεγάσει ξανά» δήλωσε για την επικείμενη συνεργασία της η Μιμή Ντενίση.

MegaliTheodora


Κλείσιμο
Το έργο «Θεοδώρα- Η Αγία των φτωχών» της Μιμής Ντενίση ανέβηκε το 1996 στο θέατρο «Ακροπόλ» με τεράστια επιτυχία.
Στο νέο ανέβασμα στο «Παλλάς» τον Οκτώβριο του 2021, η Μιμή Ντενίση θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία της παράστασης, ενώ ήδη γίνονται συζητήσεις για την απαιτητική διανομή.

Μέχρι τότε όμως, η Μιμή Ντενίση συνεχίζει από τον ερχόμενο Οκτώβριο για 2η χρονιά, την επίσης μεγάλη επιτυχία της «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ενώ ετοιμάζει και την φιλόδοξη ταινία  της «Σμύρνη μου αγαπημένη» με στόχο να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2022, ταυτόχρονα με την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης