Θέμης Γεωργαντάς: «Τελευταία φορά έκανα σεξ πριν την καραντίνα… Μετά φοβάμαι»

Θέμης Γεωργαντάς: «Τελευταία φορά έκανα σεξ πριν την καραντίνα… Μετά φοβάμαι»

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι τόσο ντροπαλός που δεν έχει κάνει σεξ πουθενά αλλού εκτός σπιτιού

themis_georgantas
Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ Αντιμιάν μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Δεν είμαι ερωτευμένος. Τελευταία φορά έκανα σεξ πριν την καραντίνα γιατί μετά φοβήθηκα. Φοβάμαι…»

Σε περίπτωση που βρισκόταν σε μια βάρκα με τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και τη Ναταλία Γερμανού ποιον θα επέλεγε να σώσει: «Θα σώσω τη Ναταλία και θα αφήσω το πρώην ζευγάρι να τσακωθεί στο νερό ωραιότατα και να βρει μόνο του τη λύση» απάντησε.
Τέλος αποκάλυψε: «Είμαι τόσο ντροπαλός που δεν έχω βγει πουθενά γυμνός. Επειδή το ρωτάω μάλιστα κι εγώ, θα σου απαντήσω ότι δεν έχω κάνει ούτε σεξ πουθενά αλλού εκτός σπιτιού».

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο επιβεβαίωσε ότι ο καλός του φίλος Θέμης Γεωργαντάς είναι ντροπαλός, και περιέγραψε ένα περιστατικό: «Πήγαμε πριν από κάποια χρόνια στο Λος Άντζελες. Μας φιλοξενούσε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ένα βράδυ μας λέει: “Θα σας πάω σε ένα φοβερό μέρος να κάνουμε μασάζ. Είναι το καλύτερο”. Ο Θέμης πραγματικά είναι πολύ ντροπαλός. Πάμε λοιπόν στα αποδυτήρια, γδυνόμαστε, ανοίγουμε το ντουλαπάκι και δεν υπάρχει σωβρακάκι μιας χρήσης. Μας λένε λοιπόν ότι υπάρχουν μόνο μικρές πετσέτες. Και λέει ο Γιαννέτος: “Δεν σας το είχα πει, αλλά το spa έχει μια προϋπόθεση. Είσαι γυμνός μέσα”. Εγώ με τον Γιαννέτο κάτσαμε. Ο Θέμης έφυγε… Πάντως να σας πω ότι στο συγκεκριμένο spa στο Λος Άντζελες υπήρχαν πολλοί μαύροι…».





Ειδήσεις σήμερα

Λόγω ΚΑΔ ακυρώνουν κρατήσεις και κλείνουν ξανά χιλιάδες καταλύματα

Υπόθεση μικρής Μαντλίν: Έρευνες σε παλιό εργοστάσιο όπου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Κορωνοϊός - ΠΟΥ: Οι πολίτες να φορούν μάσκα σε δημόσιους χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης