Δήμητρα Λιάνη για Θεία Κοινωνία: «Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή η πίστη μου»

Δήμητρα Λιάνη για Θεία Κοινωνία: «Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή η πίστη μου»

 Σύμφωνα με νέες της δηλώσεις δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό τον κορωνοϊό

dimitraliani
Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου - με νέο look που συζητήθηκε - την περασμένη Κυριακή, πήγε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια για να μεταλάβει. Σύμφωνα με νέες της δηλώσεις δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό τον κορωνοϊό γιατί όπως είπε «εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου» ενώ τόνισε πως μετά την καραντίνα είχε την ανάγκη να κοινωνήσει.

«Κάθισα στην καραντίνα μου, πήρα όλες τις προφυλάξεις και νομίζω ότι ήταν η ώρα μου να κοινωνήσω. Μου έλειπε, δεν είχα πάει και το Πάσχα. Γιατί εγώ το κάνω δύο-τρεις φορές τον χρόνο, όποτε το αισθάνομαι. Δεν φοβήθηκα. Εμένα αυτό με βοήθησε. Το είχα ανάγκη. Τώρα, που είναι σε ύφεση μεγάλη ο ιός, θεωρώ ότι ήταν και μια ευκαιρία ανάτασης της ψυχής. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου».

Όσο για την πολύμηνη καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, δήλωσε: «Για μένα ο εγκλεισμός ήταν μια ευκαιρία να πάρω μια ανάσα, να κάνω τις προσευχές μου, τον διαλογισμό μου, την ενδοσκόπησή μου και να διαβάσω. Δεν έπληξα, πέρασε ευχάριστα αυτό το διάστημα».

Για τη νέα εμφάνισή της, και συγκεκριμένα για τη νέα της κόμμωση, που συζητήθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη και το Secret:

«Ήταν η ώρα. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα κάτι εύκολο, να μη χρειάζεται να πηγαίνω κομμωτήριο συνέχεια. Με είχε κουράσει το μαλλί που είχα. Ήθελα κάτι άλλο. Και πήγα στον κομμωτή μου, τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, και το κάναμε» είπε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης