Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν αφήνω τον γιο μου να με βλέπει γυμνή»

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν αφήνω τον γιο μου να με βλέπει γυμνή»

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μιλώντας για τον γιο της Ιάσωνα, εξήγησε ότι «δεν χρειάζεται να βλέπει την μαμά του με εσώρουχα. Νομίζω ότι θα τον μπλοκάρει»

vanesa_adamoppoulou
Μέσω skype μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η Βανέσα Αδαμοπούλου η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ιωάννη Παπαζήση, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσωνα. Σε ερώτηση του παρουσιαστή, αν η ίδια και ο σύζυγός της κυκλοφορούν στο σπίτι με τα εσώρουχα μπροστά στο παιδί τους –είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ για τον Στέλιο Κρητικό και τη φωτογράφιση με εσώρουχα μαζί με τον γιο του- η Βανέσα Αδαμοπούλου εξήγησε:
«Έχω μία συγκεκριμένη φιλοσοφία πάνω σε αυτό. Από τη στιγμή που πήγε 3 ετών ο Ιάσωνας, προσπαθώ να μην με βλέπει όταν ντύνομαι ή όταν κάνω μπάνιο. Δεν τον αφήνω να ανοίξει την πόρτα. Δεν θέλω να θεωρεί πως το γυμνό είναι κάτι κακό ή κάτι πρόστυχο, αλλά πιστεύω πως είναι σε μία ηλικία που δεν χρειάζεται να βλέπει τη μαμά του με εσώρουχα. Νομίζω ότι θα τον μπλοκάρει. Με τον μπαμπά του υπάρχει μία μεγαλύτερη ελευθερία, μπορεί να τον δει».

Βανέσα Αδαμοπούλου - "Δεν αφήνω τον γιο μου να με βλέπει γυμνή"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης