Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Η κόρη του τέως γιορτάζει σήμερα πριβέ τον γάμο που ακύρωσε

Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Η κόρη του τέως γιορτάζει σήμερα πριβέ τον γάμο που ακύρωσε

Η γαμήλια τελετή μεταφέρθηκε στις καλένδες

theodora_glixburg_2
Σαν σήμερα ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί η κόρη του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας, Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της δικηγόρο από το Λος Αντζελες, Μάθιου Κούμαρ. Μόνο που η πανδημία άλλαξε τα πλάνα και η 37χρονη γαλαζοαίματη αλλά και εργάτρια της υποκριτικής τέχνης δεν κατάφερε ποτέ να διασχίσει της εκκλησιάς την πόρτα και ο γάμος μεταφέρθηκε στις καλένδες.
Φαίνεται, όμως, ότι το ζευγάρι δεν το βάζει κάτω αφού όπως γνωστοποίησε η Θεοδώρα μέσω ανάρτησής της στο Instagram, αποφάσισε να γιορτάσει τη μέρα του (ακυρωμένου ) γάμου τους πριβέ, αμφότεροι ντυμένοι casual chic, αγκαλιά με τα ποτήρια σαμπάνιας στο χέρι και μπροστά από ένα τραπέζι με πιατέλες ορεκτικών και λαχανικών, ψωμί κι ελιές ως δείπνο της παρηγοριάς.
Το αναμμένο κερί και το βάζο στο κέντρο του τραπεζιού με ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια είναι ίσως η μόνη πινελιά που προσδίδει τον απαραίτητο ρομαντισμό της στιγμής στο ντεκόρ του τραπεζιού αφού την παράσταση κλέβουν τα παραταγμένα υλικά μιας χωριάτικης σαλάτας με άφθονα κρεμμύδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

On what should have been our wedding weekend - the love and support from friends and family have been so appreciated. We can’t wait to celebrate with all of you in Greece once it’s safe xx ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece) στις


Το ζευγάρι που συζεί στο Λος Αντζελες, μετρά ήδη δύο χρόνια σχέσης και συνηθίζει να μοιράζεται τις ευτυχισμένες στιγμές του στα social media όπως όταν πέρυσι η Θεοδώρα ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους επιφυλάσσοντας ιδιαίτερα κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για τον αγαπημένο της, γράφοντας πόσο ενθουσιασμένη ήταν που θα παντρευόταν αυτόν τον «υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ Ματ».

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Words can’t express our happiness and excitement. I can’t wait to marry this wonderful man. I love you Matt ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece) στις


Ο γάμος τους που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα 26/5 στις Σπέτσες, ακυρώθηκε ενόψει των συνθηκών πανδημίας και του lockdown στο οποίο προφανώς βρίσκονται ακόμα κάποιοι από τους προσκεκλημένους στις χώρες τους.
Παραμένει άγνωστο αν και πότε θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία αλλά αυτό κάθε άλλο παρά πτοεί το ζευγάρι από το να γιορτάζει την μέρα που θα ήταν η πιο ωραία της ζωής τους αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. «Όπως θα ήμασταν στο γαμήλιο weekend μας –ευχαριστούμε τους φίλους και την οικογένειά μας για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα όταν θα είναι ασφαλές», έγραψε η Θεοδώρα στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία του ζευγαριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης