MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε - «Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό»

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε - «Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό»

Το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας είχε γυριστεί αρκετό καιρό πριν, στις αρχές της πανδημίας στη χώρα μας

Panos_Ioannidis
Χωρίς τον Πάνο Ιωαννίδη, τον ένα από τους τρεις κριτές, ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef που καταγράφει την τρίτη ημέρα της Silver Week στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου χρηματικού επάθλου των 10.000 ευρώ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε στην έναρξη του επεισοδίου: «Ο Πάνος δεν θα είναι μαζί μας σήμερα. Ήθελε να πάρει τα πάνω του να μαζέψει δυνάμεις για να είναι πιο ετοιμοπόλεμος αύριο».




Ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης που παρέμεινε τελικά περισσότερες ημέρες εκτός πλατό, είχε εξηγήσει -σε συνέντευξή του στο Dot, στη διάρκεια της καραντίνας- την απουσία του τότε από τα γυρίσματα, όταν κάποιες φήμες ισχυρίζονταν ότι ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην ελληνική τηλεόραση.
«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα» είχε δηλώσει.
«Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί» είχε αναφέρει.
Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει στο Dot
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης