Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε οΠοσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να μη γίνει γονέας.
«Δεν μπορούμε στη ζωή μας να τα έχουμε όλα. Εμένα προσωπικά δεν με εμπνέει να έχω ένα παιδί που δεν μπορώ να του παρέχω το τυπικό -καλώς ή κακώς αυτό είναι- μοντέλο οικογένειας που θα το κάνει να έχει καλύτερες βάσεις για να είναι πιο ευτυχισμένο και αν μη τι άλλο, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα» εξήγησε. Και κατέληξε: «Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, θεωρώ ότι το να έμπαινα στη διαδικασία, που θα μου ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνω ένα παιδί και όχι μέσω παρένθετης μητέρας, κανονικά, γιατί μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bi, οπότε δεν είναι τόσος κόπος να θυμηθείς 100 χρόνια μετά, στα 122, να ξανακάνεις κάτι για να αποκτήσεις παιδί».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή