Ελένη Μενεγάκη - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη χθεσινή της ανακοίνωση: «Αλλάζω τρόπο ζωής»

Ελένη Μενεγάκη - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη χθεσινή της ανακοίνωση: «Αλλάζω τρόπο ζωής»

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα στούντιο του Alpha

4334_ELENI_MENEGAKI_1112016
Η Ελένη Μενεγάκη χθες ανακοίνωσε στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής ότι αποχωρεί από τον Alpha, ενώ του χρόνου θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Η απόφαση της παρουσιάστριας να μιλήσει ανοιχτά για το επαγγελματικό της μέλλον, την ώρα που γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με αυτό, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Το πρωί της Παρασκευής, το Πρωινό του ANT1 προέβαλε τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης, μετά την ανακοίνωση-«βόμβα» που έκανε χθες, λίγο αφότου έφυγε από το πλατό της εκπομπής:

«Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πώ αφότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας. Έχω σκεφτεί το κάθετι που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Έναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη!


Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς λειτουργεί το ένζυμο που «κλείνει την πόρτα» στον ιό για τα παιδιά μικρής ηλικίας

Το σύνδρομο τύπου Καβασάκι που συνδέεται με τον κορωνοϊό εμφανίζεται και σε εικοσάρηδες, εκτός από παιδιά

Παναγιωτόπουλος: Θέμα χρόνου το δεύτερο κύμα κορωνοϊού - Μπορεί να έχουμε ξανά lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης