Τέλος για φέτος το Your Face Sounds Familiar

Τέλος για φέτος το Your Face Sounds Familiar

Τι είπε η Μαρία Μπεκατώρου για το πρόωρο τέλος του σόου των μεταμφιέσεων

Mpekatorou-YFSF
Το Your Face Sounds Familiar για φέτος κατέβασε ρολά. Σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαρία Μπεκατώρου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η παραγωγή αποφάσισε να μην συνεχιστεί το σόου.

Η παρουσιάστρια, σημείωσε πως δεν έλαβαν αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει την επόμενη σεζόν, αναλόγως και της κατάστασης που θα υπάρχει στη χώρα με την πανδημία.

«Το Your Face Sounds Familiar δεν θα βγει στον αέρα τα επόμενα επεισόδια. Δεν ήταν μια είδηση που μας έκανε χαρούμενους, όλους τους συντελεστές, ούτε τους συνεργάτες, ούτε και το κανάλι. Αλλά νομίζω ότι ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση. Αυτή η απόφαση έπρεπε να ληφθεί, διότι εκεί σε αντίθεση με το Still Standing, δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι στην προετοιμασία για να γίνει μια μεταμόρφωση, χρειάζονται ώρες και πάνω από ένα άτομα. Θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει κι ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά. Αν δεν έχεις τον παλμό του κόσμου στο συγκεκριμένο concept δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι τόσο φωτεινός και δυνατός. Ο κόσμος μας έχει μάθει αλλιώς.
Μπαίνει λοιπόν μια άνω τελεία. Συμφώνησε και η Endemol ότι έτσι πρέπει να γίνει. Μπαίνει μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το YFSF γιατί πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθεί και η κατάσταση στην Ελλάδα. Επειδή το αγαπώ πολύ το YFSF, δεν θέλω να το σκέφτομαι, θα δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.



Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από το 1/3 όσων νοσηλεύθηκαν με κορωνοϊό παρουσίασε σοβαρά προβλήματα στα νεφρά

Μπορεί ο κορωνοϊός να μεταδοθεί από πισίνες, spa και jacuzzi;

Δείτε τις θερμοκρασίες για το Σαββατοκύριακο σε χάρτες - Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» 42άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης