Λήξις συναγερμού: Η Ιωάννα Τούνη ΔΕΝ χώρισε

Λήξις συναγερμού: Η Ιωάννα Τούνη ΔΕΝ χώρισε

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, αλλά τελικά αποδείχθηκε φήμη

touni_2
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της Χρήστος Τσεβρεντζής απολαμβάνουν τον έρωτας τους, είχαν μόλις 9 μήνες μαζί- είχε προηγηθεί ο επεισοδιακός χωρισμός της πληθωρικής παίκτριας του My style Rocks με τον Νώντα Παπαντωνίουξαφνικά, ως κεραυνός εν αιθρία, έσκασε ότι η Ιωάννα ξαναχωρίζει.
Από το πρωί η Νάνσυ Παραδεισανού, στο «Πρωινό» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Όχι δεν χωρίζουν. Η Ιωάννα Τούνη και ο αγαπημένος της είναι ακόμα μαζί. Και μάλιστα η συνεργάτιδα του «Πρωινού» μίλησε στο τηλέφωνο με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία που διέψευσε τα δημοσιεύματα.


Λίγες ώρες αργότερα το θρίλερ κορυφωνόταν. Ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» είχε εξελίξεις καθώς είχε πάρει τηλέφωνο την ίδια την Ιωάννα Τούνη για τα καθέκαστα. Οι πληροφορίες ήθελαν τον επιχειρηματία να έχει γυρίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα, αρκετά πικραμένος.
Ωστόσο η πληθωρική Σαλονικά διέψευσε την είδηση, αν και το ρεπορτάζ όπως ειπώθηκε, από την πλευρά του επιχειρηματία επιβεβαίωνε πως υπήρξε μια μικρή κρίση στη σχέση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης