«Ολική επαναφορά»: Ξαναρχίζουν σίριαλ, σόου, τηλεπαιχνίδια - Τι θα δούμε από Δευτέρα στη μικρή οθόνη

«Ολική επαναφορά»: Ξαναρχίζουν σίριαλ, σόου, τηλεπαιχνίδια - Τι θα δούμε από Δευτέρα στη μικρή οθόνη

Επιστροφή για σίριαλ, τηλεπαιχνίδια, σόου από την επόμενη εβδομάδα, με στόχο να μην χαθεί άλλος χρόνος και, κυρίως, άλλα έσοδα - Με αυστηρούς κανόνες το «comeback» σε στούντιο και πλατό

ant1-programma
Δευτέρα, 11 Μαΐου, πρωί. Στην είσοδο των στούντιο ΚΑΠΑ στα Σπάτα έχουν συγκεντρωθεί κάποιοι ηθοποιοί. Κάθονται στον ήλιο, τηρώντας τις αποστάσεις, ενώ οι περισσότεροι φορούν μάσκες. Μιλούν μεταξύ τους, γελούν δυνατά. Η Ελένη Καρακάση, πρωταγωνίστρια των «Αγριων Μελισσών», πλησιάζει προς το μέρος μου και με χαρά που θυμίζει αντίστοιχη χαρά παιδιού που πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο, μου λέει: «Ελπίζω να μην έχουμε να γυρίσουμε δραματικές σκηνές σήμερα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που επιστρέψαμε, που είμαστε όλοι καλά και που ξαναδουλεύουμε, που θα είναι πολύ δύσκολο να μπούμε σε δραματική συνθήκη με τόση χαρά που νιώθουμε».

Δεν ήταν μόνο η Ελένη χαρούμενη. Ένα ζωντανό, ευχάριστο βουητό στους διαδρόμους των στούντιο ξαφνικά έδωσε και πάλι ζωή σε ένα κτίριο, που μέσα σε λίγες ώρες πριν από δύο μήνες έμοιαζε έρημο.
ΑΓΡΙΕΣ-ΜΕΛΙΣΣΕΣ
ΠΕΤΑ-ΤΗ-ΦΡΙΤΕΖΑ-_2_
ΠΕΤΑ-ΤΗ-ΦΡΙΤΕΖΑ

Κάθε ημέρα που περνάει ένα νέο συνεργείο παραγωγής προστίθεται στην λίστα των επιστροφών σε όλα τα μεγάλα στούντιο. Με ενθουσιασμό αλλά και με προσοχή. Κάθε εβδομάδα γίνονται γίνονται τεστ στους περισσότερους συνεργάτες, η χρήση αντισηπτικών, μάσκας και γαντιών είναι απαραίτητη ενώ ισχύουν αυστηροί κανόνες τόσο για την χρήση των ασανσέρ όσο και για το πώς κινούνται πλέον όλοι σε καμαρίνια, κοινόχρηστους χώρους και πλατό.

Παντού υπάρχουν αναρτημένες ανακοινώσεις με αυστηρές συστάσεις και οδηγίες προς όλους όσοι εισέρχονται και κινούνται στα στούντιο. Ουδείς εξαιρείται και φυσικά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι έχουν αναλάβει τον ρόλο του υπευθύνου, ο οποίος παρακολουθεί αν όλα γίνονται με βάση τους κανόνες.

Κάποια προγράμματα δειλά δειλά επανήλθαν ωστόσο το μεγάλο κύμα της τηλεοπτικής επιστροφής αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα, στις 18 Μαΐου.
ΜΗΝ-ΨΑΡΩΝΕΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ-ΧΩΡΙΣ-ΟΝΟΜΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ-ΧΩΡΙΣ-ΟΝΟΜΑ-_2_

Ο ΑΝΤ1 ξεκινάει ξανά

Κλείσιμο
Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, οι σειρές του ΑΝΤ1 κάνουν δυναμικό comeback με ολοκαίνουρια επεισόδια, καθώς είχαν αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους τηλεθεατές. Από την επόμενη εβδομάδα οι «Άγριες Μέλισσες», η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», το «Μην Ψαρώνεις», το «Αν Ήμουν Πλούσιος» και το «Πέτα τη Φριτέζα» επιστρέφουν με νέα επεισόδια. Το «The 2Night Show» ξεκινά την Τετάρτη 13 Μαΐου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους του και πάλι στο πλατό, ενώ, από τις 17 Μαΐου και για τρεις ακόμη Κυριακές, θα απολαύσουμε μια επετειακή version του Still Standing, το «Still Standing Golden Edition», με την Μαρία Μπεκατώρου, γεμάτο ερωτήσεις από τα 30 χρόνια ιστορίας του ΑΝΤ1. Με νέα επεισόδια, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, έρχονται το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «Still Standing» και το «Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα.

Το «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει τη νέα σεζόν ενώ μέχρι στιγμής για το σόου «Your face sounds familiar» δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.
Μπεκατωρου
Μακρυπουλια
Πουμπουρας

STAR και ALPHA επανακάμπτουν, ερωτηματικά στον ΣΚΑΪ, ηρεμία στο Mega

Στο Star το πρόγραμμα δεν διέκοψε την ροή του, όμως από την επόμενη εβδομάδα και δεδομένης της επανεκκίνησης του ανταγωνισμού, ο σταθμός αυξάνει τα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef» από δύο σε τρία.

Επιστροφή και για τον Alpha, ο οποίος σιγά σιγά επαναφέρει τις σειρές του και συγκεκριμένα τις «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Ελα στη θέση μου» και «Ερωτας μετά».

Οι «Οκτώ λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ συναντούν εμπόδια λόγω αεροπορικών δυσκολιών, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί «My style rocks» στο κανάλι του Φαλήρου. Όλα δείχνουν ότι μάλλον τα συγκεκριμένα πρότζεκτ θα ανανεωθούν και θα επανακάμψουν next year…

Ησυχία στο Mega όπου λόγω επαναλήψεων δεν υπάρχουν προβλήματα. Συνεχίζονται κανονικά τα γυρίσματα της εκπομπής «Μένουμε σπίτι με το Mega», με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι οι επόμενοι οικοδεσπότες.

Ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ταξιδεύουμε στην Ευρώπη στον καιρό του κορωνοϊού

Πώς θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία - Ειδικές ρυθμίσεις για πισίνες, μπαρ και εστιατόρ

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το μηδενικό «πόθεν έσχες» του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης