ΗΕλένη Τσολάκη δεν θα αγαπούσε σίγουρα τη γεωγραφία στο σχολείο και αυτό φαίνεται. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», μοιράστηκε τις γνώσεις της, σχετικά με το νησί που βρίσκεται στο δυτικότερο σημείο της Ελλάδας, απαντώντας με αυτοπεποίθηση ότι είναι το… Καστελόριζο.
Η ίδια διαμαρτυρήθηκε στον αέρα ότι δεν είναι πυξίδα και προέτρεψε τον Γιώργο Λιάγκα να της κάνει όποια γεωγραφική ερώτηση θέλει.
«Πες μου ορισμένες χώρες με τις οποίες συνορεύει η Ελλάδα» ρώτησε εκείνος και η συνεργάτιδά του απάντησε: «Καλά ρε Γιώργο, τι με περνάς, για κανένα γατάκι; Με την Ιταλία από τα βόρεια…».
Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε βέβαια την ευκαιρία για να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο το συγκεκριμένο απόσπασμα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη