Η Άμπερ Χερντ έχασε τη μητέρα της: «Είναι δυσβάσταχτο και απίστευτα οδυνηρό»

Η Άμπερ Χερντ έχασε τη μητέρα της: «Είναι δυσβάσταχτο και απίστευτα οδυνηρό»

Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια

Amber_Heard
Βαρύ πένθος βιώνει η Άμπερ Χέρντ, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η ηθοποιός με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές έκανε την αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αμπερ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μητέρα της, Πέιτζ Χερντ, και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με τα λόγια της προς εκείνη.


«Η καρδιά μου έχει ραγίσει και είμαι συντετριμμένη από την απώλεια της μητέρας μου, Πέιτζ Χερντ. Μάς άφησε πολύ νωρίς και θα θυμόμαστε για πάντα την όμορφη και τρυφερή ψυχή της. Θα μας λείψει πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η τρυφερή και πάντα ανοιχτή καρδιά της την έκανε την πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Είναι δύσκολο να το σκέφτομαι και ακόμα πιο δύσκολο να το πω, αλλά αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που υπήρξα κόρη της για περίπου 34 χρόνια.

Αυτή η περίοδος για μένα είναι δυσβάσταχτη και απίστευτα οδυνηρή. Η καλοσύνη, υποστήριξη και η γενναιοδωρία που λαμβάνουμε εγώ και η αδελφή μου από τους φίλους και την οικογένειά μας είναι σωτήριες» σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης