Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το μακελειό που συνταράσσει το Διαφάνι
«Ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο»
Ο «παπάς» της σειράς Άγριες Μέλισσες, που τον υποδύεται ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα και δεν δίστασε να δώσει το δικό του spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Όπως είπε τα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικά, αναφέροντας πως στο Διαφάνι θα παρακολουθήσουμε σύντομα ένα... μακελειό.
«Εχουμε γυρίσει μία - δύο σκηνές που γίνεται ένα μακελειό. Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι, γιατί ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο.
Ο παπα- Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου. Δεν το θέλει το άδικο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθησυχάσει τα πνεύματα. Θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές εξομολογήσεις στον παπά...
Δεν έχουν φθάσει ακόμη αυτά τα σενάρια στα δικά μου χέρια. Θα αποκαλυφθούν πράγματα στον παπά και θα δούμε πώς εκείνος θα αντιδράσει και πώς θα κινηθεί στη συνέχεια. Η Ανέτ θα εξομολογηθεί λοιπόν στον παπα- Γρηγόρη και νομίζω πως θα εξομολογηθεί και η Μυρσίνη» είπε χαρακτηριστικά στο TV Εθνος.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.