Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το μακελειό που συνταράσσει το Διαφάνι
«Ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο»
Ο «παπάς» της σειράς Άγριες Μέλισσες, που τον υποδύεται ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα και δεν δίστασε να δώσει το δικό του spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Όπως είπε τα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικά, αναφέροντας πως στο Διαφάνι θα παρακολουθήσουμε σύντομα ένα... μακελειό.
«Εχουμε γυρίσει μία - δύο σκηνές που γίνεται ένα μακελειό. Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι, γιατί ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο.
Ο παπα- Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου. Δεν το θέλει το άδικο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθησυχάσει τα πνεύματα. Θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές εξομολογήσεις στον παπά...
Δεν έχουν φθάσει ακόμη αυτά τα σενάρια στα δικά μου χέρια. Θα αποκαλυφθούν πράγματα στον παπά και θα δούμε πώς εκείνος θα αντιδράσει και πώς θα κινηθεί στη συνέχεια. Η Ανέτ θα εξομολογηθεί λοιπόν στον παπα- Γρηγόρη και νομίζω πως θα εξομολογηθεί και η Μυρσίνη» είπε χαρακτηριστικά στο TV Εθνος.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.