Σία Κοσιώνη: Πώς έφτασε να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων από τα 26 της χρόνια

Σία Κοσιώνη: Πώς έφτασε να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων από τα 26 της χρόνια

«Μεγάλωνα θέλοντας να γίνω δημοσιογράφος, για να είμαι εκεί όταν γράφονται οι σελίδες της Ιστορίας», λέει η γνωστή δημοσιογράφος

Sia_Kosioni
Για τα επαγγελματικά της μίλησε σε συνέντευξή της η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού ειδήσεων του ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση πώς κατέληξε να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων μόλις στα 26 της χρόνια.

«Η ειλικρινής απάντηση είναι ότι δεν ξέρω. Ήρθε φυσικά. Μεγάλωνα θέλοντας να γίνω δημοσιογράφος, για να είμαι εκεί όταν γράφονται οι σελίδες της Ιστορίας. Το δελτίο ήρθε στην πορεία. Ούτε το κυνήγησα ούτε το περίμενα. Έτυχε. Όταν έτυχε, όμως, έδωσα όλη μου τη δύναμη και την αφοσίωση. Άρχισα να λέω το δελτίο ειδήσεων πριν από 14 χρόνια, στα 26 μου. Τι σταριλίκι και ντιβισμό να κουβαλάει ένα παιδί 26 ετών; Με αυτή την έννοια, ίσως έσπασα το καλούπι της απρόσιτης σταρ-anchorwoman – άσε που το έσπασαν και οι εποχές που ακολούθησαν. Το δικό μου μέλημα από την πρώτη στιγμή ήταν να μην ξεχνάω ποτέ, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει στον αέρα, ότι απέναντί μου δεν έχω πρόβατα, αλλά νοήμονες πολίτες που μπορούν να σκέφτονται και να κρίνουν», είπε στο περιοδικό Vogue.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Μένουμε ασφαλείς» - Διαβάστε ολόκληρο το διάγγελμα

Σοκαρισμένοι στις ΗΠΑ: Τα θύματα του κορωνοϊού ξεπέρασαν τους νεκρούς από τον πόλεμο του Βιετνάμ

Μπιλ Γκέιτς: Ο άνθρωπος που πρόβλεψε την πανδημία αγόρασε έπαυλη $43 εκατ. στο Σαν Ντιέγκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης