Φελίσιτι Χόφμαν: Η κόρη της μπήκε με το… σπαθί της στο Πανεπιστήμιο - Μετά το σκάνδαλο χρηματισμού για την εισαγωγή της

Φελίσιτι Χόφμαν: Η κόρη της μπήκε με το… σπαθί της στο Πανεπιστήμιο - Μετά το σκάνδαλο χρηματισμού για την εισαγωγή της

Η 56χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 ημερών για «συνωμοσία» - Είχε καταβάλλει 15.000 δολάρια σε κάποιον ώστε να διορθωθεί κρυφά το γραπτό της κόρης της, Σοφίας, στις εισαγωγικές εξετάσεις των κολεγίων

felicity huffman
Με μία ανάρτησή της στο instagram η 19χρονη Σοφία Μέϊσι, κόρη της Φελίσιτι Χόφμαν  και του Γουίλιαμ Χ. Μέϊσι, έκανε γνωστό ότι έγινε δεκτή η φοίτηση της στη φημισμένη Δραματική Σχολή του Carnegie Mellon University που εδρεύει στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια. Η ίδια ανακοίνωσε ότι ανήκει πλέον στην τάξη των σπουδαστών που θα αποφοιτήσουν το 2024.

27717172-8262321-image-m-72_1588019519826

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, πέρυσι τον Μάρτιο, η διάσημη μητέρα της είχε βρεθεί στη δίνη ενός πολύκροτου σκανδάλου στην Αμερική, μαζί με άλλους «πλούσιους και διάσημους» γονείς που φυλακίστηκαν μετά την αποκάλυψη της εξαπάτησης σε πανεπιστήμια προκειμένου να εισαχθούν σε αυτά τα παιδιά τους.
Η 56χρονη ηθοποιός είχε παραδοθεί μόνη της στις Αρχές, στις 15 Οκτωβρίου 2019. Η ίδια είχε δηλώσει ένοχη για «συνωμοσία» επειδή κατέβαλε 15.000 δολάρια σε κάποιον, ώστε να διορθωθεί κρυφά το γραπτό της κόρης της, Σοφίας, στις εισαγωγικές εξετάσεις των κολεγίων. Είχαν ασκηθεί διώξεις συνολικά σε 52 ανθρώπους γι’ αυτό το σκάνδαλο, που άγγιζε κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το Γιέιλ, το Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας.


Κλείσιμο

Η Φελίσιτι Χόφμαν που τελικά καταδικάστηκε σε 14 ημέρες φυλάκισης, είχε αποφυλακιστεί πρόωρα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, δύο ημέρες νωρίτερα από την ολοκλήρωση της ποινής της. Εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής φυλακής Ντάμπλιν της Καλιφόρνιας εξήγησε τότε ότι πολιτική τους είναι να αφήνονται πρόωρα ελεύθεροι οι κρατούμενοι, η ποινή των οποίων πρόκειται να λήξει το Σαββατοκύριακο.

Ειδήσεις σήμερα

Στις 11 Μαΐου η «πρεμιέρα» για τα Λύκεια - Από τις 25 Μαΐου τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Τα μυστικά της μάσκας: Οι 5 κανόνες για την σωστή (και υποχρεωτική) χρήση της

Η επόμενη μέρα στην οικονομία και τον τουρισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης