ΗΈλεν Μίρεν στα 78 της χρόνια περπάτησε στην πασαρέλα και ενθουσίασε. Η χολιγουντιανή ηθοποιός εμφανίστηκε με μαλλί άφρο καθώς περπάτησε στην επίδειξη της L'Oreal για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού την Κυριακή.
Η Μίρεν έδειχνε εντυπωσιακή φορώντας ένα μάξι ασημί φόρεμα το οποίο έσφιγγε στη μέση και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Η ηθοποιός συνήθως έχει τα λευκόξανθα μαλλιά της πιο κοντά αλλά αυτή τη φορά επέλεξε ένα πιο ατημέλητο λουκ.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.