Κορωνοϊός – Τομ Χανκς: «Δεν είναι τέλεια, αλλά είναι εντάξει», λέει η αδερφή του

Η Σάντρα Χανκς που ζει στην Βενετία μίλησε για την κατάσταση της υγείας του διάσημου αδερφού της ο οποίος αναρρώνει μέρα με μέρα με στη σύζυγό του σε καραντίνα στην Αυστραλία

Η αδερφή του Τoμ Χανκς περιέγραψε με πιο ζοφερό τρόπο την κατάσταση της υγείας τους από τον κορωνοϊό από ό,τι την απεικονίζει ο ίδιος ο ηθοποιός.

Η Σάντρα Χανκς Μπενόιτον αποκάλυψε ότι ο μικρότερος αδελφός της είναι στην πραγματικότητα «όχι απόλυτα αλλά, αλλά εντάξει», μια εβδομάδα την ανακοίνωση ότι πάσχει από κορωνοϊό.

Μιλώντας στη «MailOnline», η Σάντρα είπε: «Έχω επικοινωνήσει με τον αδερφό μου. Δεν είναι τέλεια, αλλά εντάξει».
Στην ερώτηση αν είναι σοκαρισμένη είπε: Σοκαρισμένη; Όχι. Είναι ένας ηθοποιός, όχι θεός. Η ιατρική περίθαλψη στην Αυστραλία είναι καλή».
Η Σάντρα είναι η μεγαλύτερη αδερφή του διάσημου ηθοποιού και ζει στην Ιταλία από το 2016 με την οικογένειά της.

Η Σάντρα ζει περίπου μια ώρα βόρεια της Βενετίας, στην επαρχία Πορντενόνε, και αποκάλυψε: «Είμαστε εντάξει εδώ ... η διαμονή στο σπίτι είναι ωραία και αυτή η κοινότητα είναι θαυμάσια. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ, το πνεύμα των ανθρώπων είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, στις 000ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Ο πρωταγωνιστής του «Forrest Gump» βρίσκεται σε καραντίνα με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον από τότε που διαγνώστηκε με το Covid-19, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα ταινίας στην Αυστραλία.

Ο 63χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, αλλά πήρε εξιτήριο και βρίσκεται σε καραντίνα με τη σύζυγό του σε μισθωμένο σπίτι κοντά στο νοσοκομείο.

Ο Τομ Χανκς είχε παραδεχθεί ότι ο ίδιος και η Ρίτα αναρρώνουν μέρα με τη μέρα. Όπως είναι γνωστό το διάσημο ζευγάρι των ηθοποιών βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Elvis Presley biopic»:

«Αισθανθήκαμε λίγο κουρασμένοι, είχαμε ρίγη και κάποιους πόνους στο σώμα. Κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε θετικό. Εμείς οι Χανκς θα το περάσουμε, θα μείνουμε σε καραντίνα για όσο διάστημα απαιτείται. Η δημόσια υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από όλα», είχε πει στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: «Έχουμε κορωνοϊό» - «Είναι τρελό», λέει ο γιος τους

Κορωνοϊός - Αυστραλία: Τέλος μέχρι νεοτέρας τα ταξίδια στο εξωτερικό

Κορωνοϊός: Αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αυστραλία βάζει όριο στο χαρτί υγείας ανά άτομο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr