Η Margot Robbie για πολλούς είναι αυτή τη στιγμή η πιο ωραία γυναίκα του Χόλιγουντ. Η είδηση είναι ότι η ξανθιά ηθοποιός πρόκειται στο επόμενο διάστημα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο!
Προς το παρόν δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, αλλά η πληροφορία προκύπτει από το IMDbPro που ανακοινώνει τα μελλοντικά πρότζεκτ.
Όπως γράφει το Watch & Chill, παραγωγός της επόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο My Year of Rest and Relaxation θα είναι η Margot Robbie. Πρόκειται για ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ottessa Moshfegh. Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι μία όμορφη ξανθιά γυναίκα που βιώνει μία σειρά δύσκολα γεγονότα και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Τότε αρχίζει να παίρνει συνεχώς χάπια ώστε να μένει ξυπνητή όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες την ημέρα. Μετά από λίγο καιρό αποφασίζει να κοιμηθεί για έναν ολόκληρο χρόνο και όταν ξυπνήσει να θέσει σε νέα βάση της ζωή της.
Μένει να δούμε αν η όμορφη Robbie θα πρωταγωνιστήσει κιόλας στην ταινία ή θα μείνει μόνο στον ρόλο της παραγωγού. Κάτι μας λέει όμως ότι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον Γιώργο Λάνθιμο!
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.