Έρχεται συνεργασία Γιώργου Λάνθιμου και Μάργκοτ Ρόμπι!

Έρχεται συνεργασία Γιώργου Λάνθιμου και Μάργκοτ Ρόμπι!

Ποιο είναι το επόμενό τους πρότζεκτ;

LANTHIMOS MARGOT
Η Margot Robbie για πολλούς είναι αυτή τη στιγμή η πιο ωραία γυναίκα του Χόλιγουντ. Η είδηση είναι ότι η ξανθιά ηθοποιός πρόκειται στο επόμενο διάστημα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο!

Προς το παρόν δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, αλλά η πληροφορία προκύπτει από το IMDbPro που ανακοινώνει τα μελλοντικά πρότζεκτ.

Όπως γράφει το Watch & Chill, παραγωγός της επόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο My Year of Rest and Relaxation θα είναι η Margot Robbie. Πρόκειται για ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ottessa Moshfegh. Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι μία όμορφη ξανθιά γυναίκα που βιώνει μία σειρά δύσκολα γεγονότα και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Τότε αρχίζει να παίρνει συνεχώς χάπια ώστε να μένει ξυπνητή όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες την ημέρα. Μετά από λίγο καιρό αποφασίζει να κοιμηθεί για έναν ολόκληρο χρόνο και όταν ξυπνήσει να θέσει σε νέα βάση της ζωή της.

Μένει να δούμε αν η όμορφη Robbie θα πρωταγωνιστήσει κιόλας στην ταινία ή θα μείνει μόνο στον ρόλο της παραγωγού. Κάτι μας λέει όμως ότι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον Γιώργο Λάνθιμο!

Η επίμαχη αναφορά στο IMDbPro
robbie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης