Σάνεν Ντόχερτι: Γιατί για ένα χρόνο δεν αποκάλυπτε ότι την «ξαναχτύπησε» ο καρκίνος

Σάνεν Ντόχερτι: Γιατί για ένα χρόνο δεν αποκάλυπτε ότι την «ξαναχτύπησε» ο καρκίνος

«Η ζωή δεν τελειώνει από τη στιγμή που σου ανακοινώνουν τη διάγνωση. Έχουμε ακόμα πολλά να ζήσουμε», είπε με αισιοδοξία η Μπρέντα

Shanen_Doherty1
Συναισθηματικά φορτισμένη και πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της που δίνει εδώ και ένα χρόνο. Η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στο ABC για την επανεμφάνιση του καρκίνου εξηγώντας γιατί επέλεξε να κρατήσει «μυστικό» τον τελευταίο χρόνο ότι η ασθένεια -αν και πίστευε πως την έχει νικήσει- την ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά πιο επιθετικά από την προηγούμενη. Είπε πώς θέλει να ζήσει όσο πιο νορμάλ γίνεται και να συνεχίσει να δουλεύει στο Χόλιγουντ.

«Οι άνθρωποι γύρω σου σε κοιτούν σαν να έχεις πεθάνει και νιώθουν την ανάγκη να σε αποχαιρετήσουν ή κάτι τέτοιο. Δεν σου κάνουν προτάσεις για δουλειά. Αγαπώ τη δουλειά μου και η δουλειά μου μού δίνει ένα λόγο για να ξυπνάω κάθε πρωί. Είναι και ένας λόγος για να συνεχίσω να μάχομαι για να κρατηθώ ζωντανή».

Η Ντόχερτι την πρώτη φορά δημοσιοποίησε μέσα από τα social media την θεραπεία που ακολούθησε. Είπε ότι αυτή τη φορά δεν ξέρει για πόσο θα μοιράζεται δημόσια τη νέα κατάσταση που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Shannen Doherty reveals stage 4 breast cancer diagnosis, why she’s sharing it now | Nightline

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Επίσης δεν θέλω να είμαι κακοποιός», είπε γελώντας για να συνεχίσει: «Θέλω να είμαι θετική, να είμαι ένας φάρος φωτός ή τουλάχιστον με κάποιον τρόπο να μπορούν οι άνθρωποι να συνδεθούν μαζί μου, να μπορούμε να κάνουμε μια ειλικρινή κουβέντα και να μιλήσουμε όσο σκληρό και να είναι αυτό. Θέλω να είμαι “ωμή” και ειλικρινής με όλο αυτό που μου συμβαίνει».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι κάποιοι «περίεργοι πόνοι» που ένιωσε στο στήθος έφεραν και τη δεύτερη διάγνωση του καρκίνου. Παραδέχτηκε ότι η δεύτερη πάλη είναι ακόμα πιο σκληρή.


«Άρχισα να αισθάνομαι κάτι περίεργους πόνους και κάλεσα τον ογκολόγο μου και εκείνος μου είπε: “ok έλα να το δούμε”» είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Πιστεύω ότι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ξέρεις ότι μπορεί ο καρκίνος να ξανακάνει την επανεμφάνισή του. Εξάλλου έχουμε δει τόσες περιπτώσεις γυναικών. Είχα πείσει όμως τον εαυτό μου ότι τον είχα νικήσει. Πίστευα ότι ήμουν ο πραγματικός πολεμιστής και ο αληθινός επιζών. Ότι ήμουν ο εξολοθρευτής του καρκίνου».


Κλείσιμο


Η Ντόχερτι δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη θεραπεία της. Αρκέστηκε να πει ότι θα συνεχίσει να ζει στο έπακρον τη ζωή της και να δίνει κουράγιο σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

«Η ζωή δεν τελειώνει τη στιγμή που σου ανακοινώνουν τη διάγνωση. Έχουμε ακόμα πολλά να ζήσουμε», είπε με αισιοδοξία η Μπρέντα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τη δεκαετία του '90 μέσα από τη σειρά «Καρδιοχτύπια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η 48χρονη Σάνεν Ντόχερτι μίλησε για την επανεμφάνιση του καρκίνου την Τρίτη. Η γνωστή σε όλους μας Μπρέντα διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του στήθους το 2015. Αντιμετώπισε τη δύσκολη κατάσταση με χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και επέμβαση ενώ το 2018 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είναι σε ύφεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης