Οι πρώτες «ματιές» από αυτούς που είχαν την τύχη να δουν τα επεισόδια της νέας σειράς «The Witcher» πριν αυτή βγει στον τηλεοπτικό αέρα, άρχισαν να διαρρέουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» συγκρίνοντας τη σειρά με την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, το «Game of Thrones».
Η νέα σειρά έχει ως πρωταγωνιστή τον Χένρι Καβίλ, στο ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια, ο οποίος κυνηγάει τέρατα σε έναν κόσμο που ονομάζεται «Η Ήπειρος».
Στη σειρά εμφανίζεται επίσης μία ισχυρή μάγισσα και μία πριγκίπισσα, τι οποίες υποδύονται η Άνια Σαλότρα και η Φρέγια Άλλαν αντίστοιχα, για να πολεμήσουν τους δυσδιάστατους δαίμονες.
Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει οκτώ επεισόδια και θα προβληθεί από την πλατφόρμα της Netflix πέντε μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
Και παρότι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες της σειράς, ένας χρήστης που ήταν από τους τυχερούς έγραψε στο twitter «θα έχω να πω περισσότερα σχετικά, όταν σταματήσει το εμπάργκο, αλλά το "The Witcher" έχει καλούς ηθοποιούς, είναι έξυπνα δομημένο και με ωραίο ρυθμό. Καλές, γεμάτες δομές φαντασίας».
Ένα άλλο τουίτ έλεγε ότι «η ματιά της σειράς είναι σταθερή» και χαρακτήρισε σαν «τρελή χορογραφία» τις μάχες που δίνονται, ενώ ένας άλλος κριτικός ισχυρίστηκε ότι οι σκηνές μάχης ξεπερνούν εκείνες που παίχτηκαν στο «Game of Thrones».
Κλείσιμο
«Οι σκηνές μάχης στο "The Witcher" κάνουν αυτές του "Game of Thrones" να φαίνονται "λίγες"», έγραψε.
«Η πρώτη μάχη που δίνει ο Γκέραλτ είναι εξαιρετικά άγρια», έγραψε ένας άλλος που είδε τη σειρά. «Ο συνδυασμός της ξιφασκίας και ο τρόπος με τον οποίο σημαδεύει ο Γκέραλτ αγγίζουν την τελειότητα... Έχω παρακολουθήσει αυτή τη σκηνή μάχης ήδη τέσσερις φορές. Είναι μία πραγματική απόλαυση» έγραψε.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.