Τα παιδάκια που μας τρόμαξαν: Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που έπαιξαν σε διάσημα θρίλερ;

Τα παιδάκια που μας τρόμαξαν: Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που έπαιξαν σε διάσημα θρίλερ;

Θυμάστε τη Σαμάρα ή τα παιδάκια από τη Λάμψη;

paidakia1
Τα παιδιά ηθοποιοί έχουν να φέρουν σε πέρας δύσκολες αποστολές. Ακόμα χειρότερα αν έχουν να παίξουν σε ταινίες τρόμου. Ορισμένα εξ αυτών ωστόσο έχουν κλέψει τις εντυπώσεις μες τις ερμηνείες τους και κατάφεραν να μας στοιχειώσουν για πολλά χρόνια. Πού βρίσκονται σήμερα μερικά από τα πιο διάσημα παιδιά horror ταινιών;

Daveigh Chase - The Ring (29 ετών σήμερα)
paidakia2


Η Daveigh Chase είχε ήδη μεγάλη εμπειρία ως ηθοποιός πριν παίξει τη Samara στην ταινία του 2002 The Ring, ωστόσο αυτός ήταν ο ρόλος που την έκανε γνωστή. Η Chase παραμένει ηθοποιός και έπαιξε στη σειρά του HBO «Big Love» το 2006 αλλά και σε διάφορες ταινίες χωρίς να κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα κυνηγάει και καριέρα στο τραγούδι.


Miko Hughes - Pet Sematary (σήμερα 33 ετών)
paidakia3

Ο Miko Hughes κάνει guest εμφανίσεις σε διάφορες σειρές, εργάζεται και ως μουσικός, ενώ έχει σκηνοθετήσει κάποιο μέρος της ταινίας τρόμου Chilling Visions: 5 Senses of Fear.

Lisa και Louise Burns - The Shining (51 ετών)

Και οι δύο μετά τη Λάμψη εγκατέλειψαν την υποκριτική και τα ίχνη τους χάθηκαν. Ωστόσο επανεμφανίστηκαν με τη συμμετοχή τους στη σειρά του VH1 «Where Are They Now» και σε μία προβολή της ταινίας του Stanley Kubrick «Dr. Strangelove».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης