Τζουντ Λο: Η πρώην, τα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στην Ελλάδα και το σπίτι των οργίων

Τζουντ Λο: Η πρώην, τα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στην Ελλάδα και το σπίτι των οργίων

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει... αμαρτωλό παρελθόν

law
Τη δεκαετία του 1990 η Sadie Frost και ο Jude Law ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Λονδίνου, διάσημοι για τον ηδονισμό και τα άγρια πάρτι τους στο πενταώροφο σπίτι τους.

Το σπίτι αυτό ήταν ακριβώς απέναντι από του Noel Gallagher, άλλου άγριου αγοριού της εποχής, με τον οποίο ήταν κολλητοί φίλοι. Όλοι μαζί ανήκαν σε μια από τις πιο διάσημες κλίκες του Λονδίνου, η οποία όμως διαλύθηκε όταν διαλύθηκε και ο γάμος του Law με τη Frost.

Στην παρέα ανήκαν η Kate Moss, η Gwyneth Paltrow, ο Ewan McGregor, o Jonny Lee Miller, ο Noel Gallagher με την τότε σύζυγό του Meg Matthews, ο Liam Gallagher με την Patsy Kensit, ο ηθοποιός Rhys Ifans και ο μουσικός Carl Barat. Στα πάρτι συμμετείχε και η Pearl Low, η οποία έχει αποκαλύψει ότι με τον σύζυγό της Danny Goffey συμμετείχαν σε όργια που οργάνωναν ο Jude και η Sadie.

Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν πράγματι πολύ στενές και έκαναν τα πάντα μαζί, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ τους είχαν αποδώσει το παρατσούκλι Primrose Hill Set.

Πολύ συχνά έκαναν πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Η Sadie Frost είχε κοιμηθεί με την Kate Moss, με την οποία παραμένουν κολλητές, αλλά και με την Davinia Taylor. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει γραφτεί στον βρετανικό Τύπο, κάποια στιγμή που ο Law έγινε έξαλλος με τις λεσβιακές προτιμήσεις της συζύγου του, εκείνη του πρότεινε να συνοδεύσει εκείνη και την Kate Moss στις περιπτύξεις τους.

Η Ελλάδα αποτελούσε προορισμό σεξουαλικών οργίων για την παρέα. Τι έγινε εκεί;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης