Ντένις Κουέιντ: Τέταρτο στεφάνι με 26χρονη φοιτήτρια

Ντένις Κουέιντ: Τέταρτο στεφάνι με 26χρονη φοιτήτρια

Ο γάμος του 65χρονου ηθοποιού και της Λόρας Σαβόι θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους

Dennis-Laoura
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Ντένις Κουένιντ ο οποίος θα ντυθεί γαμπρός για τέταρτη φορά στο πλευρό της μόλις 26 ετών Λόρας Σαβόι.

Η Λόρα φαίνεται πως του έχει κλέψει την καρδιά και ο γάμος τους αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του έτους. Η 26χρονη είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τέξας όπου κάνει το διδακτορικό της και ήδη το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της.

Ο 65χρονος ηθοποιός περιέγραψε πώς της έκανε πρόταση γάμου πριν από ένα μήνα. Καθώς πόζαραν για μια selfie φωτογραφία σε ένα ταξίδι τους στη Χαβάη, εκείνος την κοίταξε και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Της έδωσε το μονόπετρο και εκείνη έπαθε σοκ και έπεσε κάτω.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2018, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του τρίτου διαζυγίου του Ντένις Κουέιντ. Η Λόρα ψάχνει ήδη το νυφικό που θα φορέσει, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Για την ιστορία αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον ηθοποιό. Από το 2004 – 2018 ήταν παντρεμένος με την Κίμπερλι Κουέιντ, από το 1991 – 2001 με την Μεγκ Ράιαν η οποία τον παράτησε για τον Ράσελ Κρόου ενώ ο πρώτος και πιο άγνωστος γάμος ήταν αυτός με την Π. Τζέι Σόουλς που κράτησε από το 1978–1983.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης