Όταν ο Richard Gere και ο Sylvester Stallone καβγάδισαν για τα μάτια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Όταν ο Richard Gere και ο Sylvester Stallone καβγάδισαν για τα μάτια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το celebrity πάρτι που έγινε χαμός!

gere-stallone-12
Ένα περιστατικό από τη ζωή της αγαπημένης του φίλης πριγκίπισσας Νταϊάνα θυμήθηκε ο Elton John, μέσα από ένα άρθρο του στην εφημερίδα Daily Mail. Ο τραγουδιστής γνώρισε την πριγκίπισσα το 1981, λίγο πριν τον γάμο της με τον Κάρολο. Από την πρώτη στιγμή γοητεύτηκε από εκείνη και έμεινε θαυμαστής της για πάντα.

Θυμήθηκε από εκείνη την εξής ιστορία: Όταν γύριζε το The Lion King, το αφεντικό της Disney Jeffrey Katzenberg επισκέφτηκε την Αγγλία. Ο Elton μαζί με τον μετέπειτα σύζυγό του David Furnish αποφάσισαν να κάνουν ένα όμορφο δείπνο προς τιμήν του. Μάλιστα ρώτησαν τον Katzenberg και τη σύζυγό του ποιον Βρετανό θα ήθελαν να γνωρίσουν, ώστε να του αποσταλεί πρόσκληση. Το ζευγάρι απάντησε: «Την πριγκίπισσα Νταϊάνα!».

Έτσι στο δείπνο προσκλήθηκε η πριγκίπισσα και επίσης ο George Michael, ο Richard Curtis με τη σύζυγό του Emma Freud, ο Richard Gere και ο Sylvester Stallone, καθώς όλοι συμπτωματικά εκείνη την περίοδο βρίσκονταν στη Βρετανία.

Τι έγινε εκεί; Από την πρώτη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλο, ο Richard Gere με την Νταϊάνα γοητεύτηκαν και συνομιλούσαν συνεχώς μόνοι τους.

Τότε εκείνη ήταν ήδη σε διάσταση με τον Κάρολο. Ο Elton John όμως διαπίστωσε ότι στο δωμάτιο επικρατούσε μία περίεργη ατμόσφαιρα. Και τότε παρατήρησε ότι ο Stallone κοίταζε με εχθρικό βλέμμα τον Gere που ήταν συνεχώς με την πριγκίπισσα. Μάλιστα ο τραγουδιστής εκτίμησε ότι ο Stallone είχε εμφανιστεί στο πάρτι με διάθεση να προσεγγίσει ενδεχομένως και ερωτικά την Νταϊάνα και μάλλον αισθάνθηκε άσχημα όταν είδε ότι κάποιος άλλος τον είχε προλάβει.

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης