Ο κλόουν που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι: Ένα ντοκιμαντέρ που στοιχειώνει

Ο κλόουν που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι: Ένα ντοκιμαντέρ που στοιχειώνει

Μία αληθινή ιστορία, που δημιουργεί πολλά ερωτήματα

wrinkles_the_clown
Wrinkles the Clown. Αυτός είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ του Michael Beach Nichols, που πραγματεύεται μία πολύ ενδιαφέρουσα, και αρκετά τρομακτική, ιστορία.

Το ντοκιμαντέρ εξετάζει ένα φαινόμενο που ξεκίνησε στα τέλη του 2014. Τότε είχε εμφανιστεί ένα βίντεο που έδειχνε ένα άτομο, ντυμένο κλόουν, να βγαίνει κάτω από το κρεβάτι ενός παιδιού που κοιμόταν. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και αμέσως έγινε viral.

Η περιγραφή ανέφερε ότι ο κλόουν λεγόταν Wrinkles, ζει στη νοτιοδυτική Φλόριντα και προσελήφθη από τους γονείς του παιδιού για να το τρομάξει επειδή ήταν άτακτο.

Στη συνέχεια άρχισαν να εμφανίζονται στο Διαδίκτυο και άλλα βίντεο με τον Wrinkles να τρομάζει παιδιά. Μαζί έβγαινε και μία κάρτα με ένα τηλέφωνο, στο οποίο θα μπορούσε κάποιος να προσλάβει τον κλόουν για να δώσει ένα μάθημα στα παιδιά του.

Ποιος όμως είναι στα αλήθεια ο Wrinkles; Την απάντηση δίνει το ντοκιμαντέρ, η παγκόσμια πρεμιέρα του οποίου θα γίνει μέσα στον μήνα στο Fantastic Fest στο Austin. Στους κινηματογράφους θα βγει στις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρομακτικό trailer εδώ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης