Πώς γυρίζονται οι σκηνές σεξ - Η διάσημη σειρά και το αποτυχημένο ερωτικό γύρισμα

Πώς γυρίζονται οι σκηνές σεξ - Η διάσημη σειρά και το αποτυχημένο ερωτικό γύρισμα

Πόσο εύκολο είναι να βρεθείς σε ερωτική έκσταση τριγυρισμένος από ολόκληρο συνεργείο;

faenerys
Η Ita O'Brien έχει ένα επάγγελμα ξεχωριστό, πρωτότυπο και για πολλούς αξιοζήλευτο. Είναι η πρώτη Βρετανίδα που εργάζεται ως συντονίστρια στα γυρίσματα σεξουαλικών σκηνών. Για την ακρίβεια αυτό που κάνει είναι να «χορογραφεί» τις ερωτικές σκηνές και να βοηθάει τους ηθοποιούς να χαλαρώνουν και να βγάζουν τον καλύτερο και πιο σέξι εαυτό τους.

Η O'Brien έχει εργαστεί σε διάσημες σειρές, όπως για παράδειγμα το Sex Education, ενώ επί του παρόντος δίνει τα φώτα της στο Gentleman Jack, το οποίο έχει κυρίως λεσβιακές σκηνές. Μάλιστα η ηθοποιός Suranne Jones έχει αποκαλύψει ότι η συμβολή της O'Brien ήταν καθοριστική στις δύσκολες ερωτικές σκηνές καθώς η ίδια είχε πολύ άγχος.

Η Ita έχει πει σχετικά: «Έπρεπε να κάνω πολλή έρευνα για τη σειρά Gentleman Jack. Χρησιμοποίησα και το λεσβιακό Κάμα Σούτρα. Ήταν σημαντικό για μένα να έχω ένα πρότυπο, κάπου που να μπορώ να ανατρέξω και να δω ποιες στάσεις αρέσουν στις γυναίκες και γενικώς πώς κάνουν έρωτα. Στις ηθοποιούς μιλούσε εκείνη την ώρα πολύ ανοιχτά για τα μέρη της ανατομίας τους και χορογράφησα τις σκηνές μέχρι τον οργασμό ώστε να μιλάμε ανοιχτά ως ενήλικες».

Και συνεχίζει να εξηγεί: «Πολύ συχνά ο σεναριογράφος απλώς γράφει ότι οι ηθοποιοί κάνουν ενεργητικό σεξ και σε αφήνει να σκέφτεσαι τι μπορεί να εννοεί. Είναι σαν να λέει σε ένα μιούζικαλ ότι κάποιος πρέπει να τραγουδήσει. Ναι, αλλά τι να τραγουδήσει και πώς να το πει;».

Η επαγγελματίας στο είδος της, μιλώντας στη Sun, θέλησε να σχολιάσει και τη σεξουαλική σκηνή του Game of Thrones μεταξύ Jon Snow (Kit Harington) και Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) για την οποία οι ηθοποιοί έχουν πει ότι ήταν εντελώς αφύσικη και γελοία επειδή ήταν τόσο καλοί φίλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης