Ποιος είναι ο άτακτος Lucifer που έχει τρελάνει το γυναικείο πληθυσμό;

Ποιος είναι ο άτακτος Lucifer που έχει τρελάνει το γυναικείο πληθυσμό;

O Tom Εllis είναι ο πιο σέξι… Εωσφόρος

lucifer
Πολύ ταλαντούχος, πολύ σέξι, πολύ άτακτος. Ο Ουαλός Tom Ellis έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον ρόλο του Lucifer, το οποίο πλέον προβάλλεται στο Netflix και σαρώνει.  Ο Thomas John Ellis γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1978 στο Cardiff. Όταν ήταν μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και μάλιστα έπαιζε γαλλικό κόρνο στην Ορχήστρα Νέων του Sheffield (ξέρει επίσης πιάνο και τρομπέτα). Αποφάσισε να σπουδάσει σε Δραματική Σχολή και επέλεξε το Royal Conservatoire της Σκωτίας.

Ο ρόλος που τον έκανε γνωστό ήταν αυτός του Gary Preston στη σειρά Miranda του BBC (2009-2015), αλλά οι μετοχές του έχουν ανέβει από τότε που υποδύθηκε τον Lucifer Morningstar στη σειρά του Fox, η οποία πλέον συνεχίζει στο Netflix.

Έχει ύψος 1,91 και ζυγίζει 85 κιλά, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. ‘Οσον αφορά την ερωτική του ζωή, ο κ. Ellis θεωρείται από τους άτακτους άντρες του Ηollywood.

Από τον δεσμό του με την Estelle Morgan απέκτησε μία κόρη το 2005. Ωστόσο λίγο καιρό μετά (2006) παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα, την ηθοποιό Tamzin Outhwaite. Το 2008 γεννήθηκε η πρώτη κορούλα του ζευγαριού και το 2012 η δεύτερη. Ωστόσο το 2013 έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης του Ellis με την Emilie de Ravin. Τελικά το διαζύγιο βγήκε λίγους μήνες μετά. Ο άτακτος Ellis ωστόσο δεν κατέληξε με την de Ravin!

Διαβάστε τη συνέχεια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης